Prodej bytu 2+kk, Praha - Záběhlice, Práčská, 39 m2 (ID: 1571366)

Práčská, Praha 10 - Záběhlice


6 299 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 019 Kč /měs.

(Vcetne provize a pravniho servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k prodeji nový byt 2+кк o velikosti 39 m², ktery se nachází ve 3. NP noveho Developerskeho projektu v oblíbené lokalitě Zahradního města, v klidné části Prahy 4 - Chodov, s výbornou dopravní dostupností a kompletní infrastrukturou.
K bytu naleži sklepni koji.

Bytový dům je vybaven vyšším standardem, instalována ventilace s rekuperací tepla, která zajišťuje stálý přísun čerstvého vzduchu v bytě a významně šetří náklady na vytápění v zimním období. Byty jsou prosvětleny velkými okny, která jsou zasklena tepelně izolačním trojsklem. Ke stínění oken budou instalovány moderní venkovní rolety, tzv. zip screeny. Vnitřní dveře dosahují nadstandardní výšky 210 cm, na podlahách v obytných místnostech je na výběr mezi vinylem a plovoucí podlahou, v koupelnách si ve většině bytů můžete vybrat mezi vanou nebo prostorným sprchovým koutem, vždy s atraktivní velkoformátovou dlažbou a obklady. Pro zlepšení komfortu bydlení lze za příplatek doplnit napojení na klimatizaci, která bude určitě vítána ve stále delších vlnách veder během léta.

Autobusem se během krátké doby dostanete na případně na tramvajové linky vedené v ulici Švehlova nebo linku metra A Skalka, případně na linku metra C Kačerov nebo Opatov.


V docházkové vzdálenosti, případně jednu zastávku autobusem můžete využít množství obchodů a dalších služeb v obchodním centru VIVO Hostivař nebo v obchodním centru Cíl.


Kolaudace domu bude v roce 2026.

Cena
6 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vcetne provize a pravniho servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Práčská, Praha 10 - Záběhlice
ID
с112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Yekaterina Rossel

Yekaterina Rossel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky