Pronájem bytu 3+1, Praha - Josefov, Elišky Krásnohorské, 92 m2

Elišky Krásnohorské, Praha - Praha 1


55 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(náklady na bydlení: 10.000,-, bez poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu nádherný byt o rozloze 92 m2, který se nachází ve 2. patře krásné historické budovy na prestižní adrese Elišky Krásnohorské v Praze 1. Byt je situován v klidné lokalitě s výhledem na kostel sv. Ducha a nabízí komfortní a luxusní bydlení v srdci města.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je plně vybavený. Dispozice bytu zahrnuje dvě prostorné ložnice, každou s manželskou postelí a jednou batolecí postýlkou, dvě moderní koupelny a prostornou vstupní halu. Obývací pokoj je elegantně zařízený a vybavený pracovnou, TV a audio systémem, což z něj činí ideální místo pro relaxaci nebo práci z domova.
Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a je připravena k okamžitému použití. Z kuchyně je přístup na balkon, který směřuje do klidného vnitrobloku. Celý byt je zařízený vkusným nábytkem, který je součástí pronájmu, včetně kompletního vybavení kuchyně, povlečení a ručníků.

Byt disponuje vlastním plynovým kotlem, což zajišťuje nezávislost na centrálním vytápění. Wi-Fi připojení je již zahrnuto v ceně nájmu, což činí tento byt ideálním pro moderní životní styl.
Lokalita nabízí vynikající dostupnost do centra města a je obklopena bohatou kulturní nabídkou. Historická část Prahy poskytuje jedinečnou atmosféru a veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky.

Cena nájmu činí 55.000 Kč měsíčně, k čemuž je potřeba připočítat poplatky ve výši 10.000 Kč měsíčně. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a elegantní bydlení v jedné z nejprestižnějších lokalit Prahy.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte. Těšíme se na Vás!

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
náklady na bydlení: 10.000,-, bez poplatků
Náklady na bydlení
10.000,-
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Elišky Krásnohorské, Praha - Praha 1
ID
00167
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Vydra - Šmídová

Lenka Vydra - Šmídová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 1.

Podobné nabídky