Prodej bytu 2+kk, Jinočany, 40 m2

Jinočany


4 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 114 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jinočanech

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+kk s výměrou 40m2 v Jinočanech - ulice Za Devítkou. Bytová jednotka se nachází ve 3. patře domu bez výtahu. Okna jsou orientována na západní a jižní stranu.

Dispozice: vstupní chodba, koupelna, ložnice, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem . Kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů.

Součástí prodeje je venkovní garážové stání přímo u domu
a sklepní kóje o velikosti cca 2,5m2.

V případě zájmu se byt nabízí včetně vybavení.

Dopravní spojení vlakem nebo autobusem (Zličín 9 min, Stodůlky 4 min, Luka, Vypich), přímý spoj vlakem na Smíchovské nádraží do cca 17 minut a přímý spoj Nemocnice Motol. Metropole Zličín vzdálena pouze 5 minut autem. V obci se nachází kompletní občanská vybavenost ZŠ, MŠ, Česká pošta, obchod s potravinami, restaurace, zdravotní středisko s lékárnou. Sportovní zázemí poskytuje místní Sokol Jinočany, dále je u obce Malý rybník s možností přírodního koupání, vede tudy rovněž cyklostezka A12 Hlubočepy- Řeporyje - Jinočany.

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Jinočany
ID
20241609
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Vejdovská

Lenka Vejdovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Jinočanech.

Podobné nabídky