Prodej rodinného domu, Přibyslavice, 186 m2 (ID: 1571498)

Přibyslavice


2 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 438 Kč /měs.

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Přibyslavicích

Popis

Na základě exkluzivního zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům využívaný jako chalupa. Dům se nachází v obci Radoškov, k.ú. Přibyslavice, 21 km od Tišnova.
Dům je dvoupatrový se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Za vstupními dveřmi se nachází předsíň, ze které je vstup do kuchyňské části a navazujícího jídelního koutu, po levé straně se nachází obývací pokoj. V přízemí je k dispozici koupelna s vanou a samostatné wc. V koupelně je zřízena menší místnost pro umístění pračky, dále je zde elektrický bojler na ohřev vody. Kuchyně je vybavena kachlovými kamny. V podkroví se nachází dva pokoje to ložnice a dětský pokoj. V domě není ústřední topení, jsou zde zavedeny elektrické přímotopy.
Dům je umístěn na pozemku o ploše 800 m2, který je rovinatý a místy svažitý. Na pozemku před domem je umístěn podzemní sklep.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Přibyslavice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
800 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marek Předešlý

Marek Předešlý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přibyslavicích (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky