Pronájem bytu 3+1, Břeclav, Budovatelská, 73 m2 (ID: 1571515)

Budovatelská, Břeclav - Poštorná


19 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Břeclavi

Popis

Nabízíme pronájem krásného prostorného bytu 3+1, který se nachází v domě obklopeném zelení. Tento byt je situovaný v klidné části města, zároveň však v blízkosti centra Břeclavi.

Po vstupu do bytu se dostaneme do předsíně, kde se nachází velká vestavěná skříň s dostatečným množstvím úložného prostoru. Z předsíně následuje přímý vstup do obývacího pokoje, který je situovaný na severo-východní stranu. Na obývací pokoj navazuje prostorná kuchyně s jídelním koutem. Dále ložnice se vstupem na lodžii a samostatný dětský pokoj vybavený vestavěnou skříní.
Koupelna má sprchový kout a separovanou toaletou. Součástí bytu je také prostorná šatna pro uložení oblečení. Bezprostředně za domem se nachází dětské hřiště, na které je výhled z lodžie bytu.

Cesta autem do nákupního centra Albert trvá pouze 5 minut.

Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 40.000 Kč. Kauci lze zaplatit na dvě části.

Domluvte si prohlídku této nemovitosti přímo na místě.
Budu se na Vás těšit.

Cena
19 500 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
7500
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Budovatelská, Břeclav - Poštorná
ID
KH2408_1
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Hicl

Kateřina Hicl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Břeclavi.

Podobné nabídky