Prodej rodinného domu, Brno, Moskalykova, 170 m2

Moskalykova, Sadová - Brno-Královo Pole


23 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 113 900 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pokud hledáte ideální místo pro rodinný život v klidné lokalitě, ale zároveň s perfektní dostupností do města, máme pro vás jedinečnou nabídku. Rodinný dům 5+kk na ulici Moskalykova je jako stvořený pro ty, kteří chtějí svým dětem dopřát harmonické prostředí plné zeleně, pohodlí a prostoru.

Tento dům, umístěný na pozemku o rozloze 459 m², vás okamžitě okouzlí svou chytře navrženou zahradou a dvěma terasami, které zvou k odpočinku na čerstvém vzduchu. Představte si, jak po náročném dni relaxujete na terase, zatímco vaše děti si hrají na zahradě obklopené stromy a květinami. Nebo jak ráno začínáte svůj den s šálkem kávy, kdy slunce jemně svítí na dolní terasu, kam máte přístup přímo z obývacího pokoje.

Samotný dům je promyšleně navržen tak, aby vyhovoval všem potřebám moderní rodiny. V přízemí se nachází prostorná kuchyň propojená s obývacím pokojem, kde budete rádi trávit společné chvíle s rodinou. Pracovna je oddělená, což oceníte zejména tehdy, pokud potřebujete klid na práci či studium. K dispozici je také praktická koupelna se záchodem a technická místnost, kde vše má své místo.

V horním patře na vás čeká útulná ložnice. Pro hosty nebo děti jsou připravené další dva prostorné pokoje s přístupem na druhou terasu, kde si můžete užít soukromí a výhled na okolní přírodu. Velká koupelna s vanou i sprchovým koutem je ideální pro relaxaci po dlouhém dni.
Další velkou výhodou je dostatek parkovacích míst. Kromě garáže jsou zde další tři parkovací stání, takže o pohodlné parkování nemusíte mít obavy ani při návštěvě přátel či rodiny.

Lokalita domu je ideální pro rodiny s dětmi. V blízkém okolí najdete školu, školku i obchod s potravinami. Vše je na dosah, a přitom máte pocit, že žijete v přírodě. Okolní krajina nabízí možnosti pro procházky, cyklovýlety či pikniky v přírodě.

Pokud hledáte dům, který poskytuje prostor, komfort a klid v jedné z nejžádanějších lokalit Brna, neváhejte nás kontaktovat. Tento domov čeká na rodinu, která ocení jeho kouzlo a výjimečnost.

Cena
23 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Moskalykova, Sadová - Brno-Královo Pole
ID
N5448
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
108 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky