Prodej rodinného domu, Mořkov, Květná, 232 m2

Květná, Mořkov


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mořkově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v Mořkově.

Kdo jen trochu zná novojičínsko, tak ví, že Mořkov je skvělým místem pro život. Nejenže je situován v nádherném podhůří Beskyd, a tudíž je to jen malinký kousek do přírody, ale zároveň zde najdete vše, co ke spokojenému rodinnému životu potřebujete. Je zde mateřská školka, základní škola, sportoviště (včetně koupaliště), obchody a široká nabídka služeb. O kulturu se starají místní spolky. A pokud Vám bude cokoli chybět, tak do Nového Jičína nebo Frenštátu pod Radhoštěm to budete mít deset minut cesty.

Dům najdete v Květné ulici, na pozemku o celkové výměře 787 m2. Zahrada za domem je krásně skrytá pohledům z ulice a poskytuje dostatek soukromí jak pro Váš relax po práci, tak pro radovánky vašich dětí. Plechového miláčka schováte do garáže, přípradně využijete parkovací stání u domu.

Obytná část domu je rozdělena do dvou nadzemních podlaží. V prvním je velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, jeden menší pokoj, který lze využít např. jako pracovnu a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
V patře jsou čtyři ložnice, pracovna a opět koupelna s vanou a toaletou. Vše připravené pro velkou rodinu. V patře nebude problém vybudovat kuchyni a dům přeměnit na dvougenerační.
Dům je celopodsklepený, kdy ve sklepě najdete skladovací prostory, kotelnu a garáž (ale upřímně, větší auto se sem asi nevejde,).
Střecha je valbová, krytá hliníkovými šablonami .

Dům je po rekonstrukci interiérů, tzn. že nové jsou komplentí rozvody elektřiny, vody a odpadů. Zatím není zateplen, ale právě na tuto skutečnost můžeme navázat a zvážit možnosti dotací z programu Nová zelená úsporám - i s tímto Vám rádi pomůžeme, stejně jako s financováním nákupu domu.

Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, proto uvádíme zařazení do třídy G.

Zaujala Vás tato nabídka? Pak mi zavolejte a dohodneme se na termínu prohlídky, na které můžeme probrat další detaily.


Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Květná, Mořkov
ID
504
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
232 m2
Plocha nemovitosti
787 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Martin  Číž

Ing. Martin Číž

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mořkově.

Podobné nabídky