Prodej rodinného domu, Kněževes, 140 m2 (ID: 1571812)

Kněževes


5 870 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 975 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kněževsi

Popis

K prodeji si Vám dovolujeme nabídnout velmi hezký rodinný dům o dispozici 4+kk s příslušenstvím + velká úložní místnost v obytném podkroví, dům s užitnou plochou přízemí a obytného podkroví cca 140 m2, parkování je zajištěno v průjezdu, který je součástí stavby domu. Dům, jehož zastavěná plocha činí cca 114 m2 je součástí pozemku s celkovou výměrou 411 m2. Jedná se o přízemní dům s obytným podkrovím, který je částečně podsklepený.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, a koupelna se sprchovým koutem a toaletou, obytné podkroví je přístupné po schodišti situovaném ve vstupní chodbě.
Obytné podkroví je skutečně prostorné, najdete zde dva pokoje, koupelnu s vanou a toaletou, a dále úložní místnost (28 m2), kterou lze využívat dle potřeb majitele, například jako místnost úložní, pracovnu nebo hostinský pokoj.
Sklepní prostory domu jsou rovněž přístupné ze vstupní chodby a jsou užívané jako technické zázemí domu (umístěn je zde elektrický kotel a bojler zajišťující teplou vodu pro dům).
Půdorysy jednotlivých podlaží naleznete ve foto-galerii.

Vytápění domu zajišťuje elektrický kotel s rozvodem do radiátorů, který lze snadno nahradit dotovaným tepelným čerpadlem, teplou vodu pro dům zajišťuje bojler.

Nejen interiér domu prošel rozsáhlou renovací v uplynulých dvou letech. Dům je zateplený, má nová okna, střešní krytinu včetně izolace, nové jsou rovněž rozvody elektřiny, vody a kanalizace, rozvody topení jsou v mědi, do domu je zaveden internet a TV (O2). V průjezdu a kolem domu je položená zámková dlažba. Dům je připojený na veřejný vodovod a kanalizační řad, na pozemku se nachází studna. Sedlová střecha s orientací východ/západ je ideální pro budoucí osazení dotovaných fotovoltaických panelů.

Dům je ve velice dobrém technickém stavu s možností jeho okamžitého užívání.

Na pozemku se rovněž nachází stavba „špejcharu“, která je sice v původním zachovalém stavu, ale jeho rekonstrukcí by celá nemovitost dostala nový rozměr (špejchar má moc hezké vnitřní prostory).

Kněževes nabízí bohatou občanskou vybavenost, nachází se zde mateřská i základní škola, obchody, restaurace, pošta, lékař, knihovna i obecní úřad. Rodiče jistě ocení dětské hřiště či nedaleký park v sousedství kostela sv. Jakuba, stejně tak jako široké spektrum volnočasových aktivit pro celou rodinu.
Městys Kněževes se nachází zhruba šest kilometrů od Rakovníka a 35 minut jízdy od Prahy.
Prohlídku této nemovitosti Vám vřele doporučujeme a těšíme se na setkání se všemi zájemci, kteří o prohlídku projeví zájem. Koupi této nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

PENB: třída D méně úsporná dle vyhláška č. 264/2020 Sb. o energetické náročnosti budov

Cena
5 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Kněževes
ID
N00342
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Zděnková

Jana Zděnková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kněževsi (okr. Rakovník).

Podobné nabídky