Prodej pozemku pro bydlení, Netvořice, Zahradní, 1044 m2 (ID: 1571813)

Zahradní, Netvořice


4 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 254 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Netvořicích

Popis

K prodeji si Vám dovolujeme nabídnout kompletně zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1.044 m2 v obci Netvořice. Netvořice leží v malebné krajině mezi zámkem Konopiště a rekreační oblastí Slapy, okresní město Benešov, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost je vzdálené 15 km.

Pozemek s jižní orientací se nachází v severní části obce, při ulici Zahradní, a plynule navazuje na stávající zástavbu rodinných domů. Pozemek je již kompletně připraven k výstavbě rodinného domu, je zasíťovaný a přístup je zajištěn přes obecní asfaltovou komunikaci s veřejným osvětlením.
Inženýrské sítě: elektřina (3x 32A včetně kapličky a stavebního el. rozvaděče), voda z obecního vodovodu (dokončená vodovodní šachta s vodoměrem), obecní kanalizace (dokončená PVC čistící šachta 400mm). Podél pozemku vede telekomunikační kabel (telefon, internet).
V rámci terénních úprav byla vybudovaná opěrná zeď se schodištěm do horní části pozemku, budoucí okrasné zahrady, a její osazení okrasnými dřevinami. Finální oplocení (PVC pletivo, sloupky + podhrabové desky) bylo provedeno ze západní a severní strany pozemku, tj. v místech, která již nebudou využívána při stavbě rodinného domu, jižní a východní strana pozemku je opatřena kůly, lesní pletivo a vstupní brankou.

Pokud Vás zaujme projekt na stavbu rodinného domu se ZP 130 m2 a dispozicí 3+kk, s platným stavebním povolením, můžete začít se stavbou domu takřka okamžitě. Případné změny v projektové dokumentaci lze projednat s projekční kanceláří. Projekt na stavbu rodinného domu je součástí kupní ceny.
V rámci občanské vybavenosti na tom nejsou Netvořice vůbec špatně, k dispozici Vám bude základní a mateřská škola, praktický i dětský lékař, pošta, cukrárna, samoobsluha Coop, večerka s koloniálním sortimentem, restaurace, dětské hřiště, stavebniny, čerpací stanice.
Dopravní spojení s okolními obcemi, Benešovem a Prahou zajišťuje autobusová doprava.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte makléře a sjednejte si prohlídku této nemovitosti.

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Netvořice
ID
N00327
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1044 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Zděnková

Jana Zděnková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Netvořicích.

Podobné nabídky