Prodej rodinného domu, Dobřichovice, Randova, 126 m2 (ID: 1571860)

Randova, Dobřichovice


15 895 600 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 75 754 Kč /měs.

(vč. DPH, provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Dobřichovicích

Popis

V nově vznikající rezidenční čtvrti, na dosah přírody, připravujeme novostavbu rodinného domu, v němž prodáváme pravou polovinu s rohovou zahradou.

V tomto domě budete mít k dispozici obytnou část - byt 5+ kk o výměře 126,1 m2 a garáž o výměře 22,4 m2. V přízemí je obrovský obývací pokoj s kuchyňským koutem a s východem na terasu a na zahradu. Dále je v přízemí koupelna s WC a se sprchovým koutem, technická místnost a předsíň. Z obýváku se po schodišti dostanete do horního patra, v němž se nachází další koupelna s vanou a s WC. V horním patře jsou čtyři ložnice a ještě navíc šatna.

O vytápění a ohřev teplé vody se postará tepelné čerpadlo - technická místnost, v níž jsou technologie umístěny, je v přízemí, a lze využít i jako sklad zahradního náčiní či prostě jako sklep. V pokojích a v hale bude plovoucí podlaha, přičemž celý byt bude vytápěn podlahovým topením a v koupelnách budou navíc i topné žebříčky.

Před vchodem a garáží bude dostatek místa na parkování druhého auta. Vydlážděná část pozemku je 37,5 m2, zahrada bude mít 339 m2.

Předpokládaný termín dokončení - srpen 2025.

Pro více informací o projektu a lokalitě se podívejte na web projektu nebo neváhejte kontaktovat makléře projektu.

Cena je uvedena včetně DPH.

www.dobrichovickebydleni.cz

Cena
15 895 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH, provize a právních služeb
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Randova, Dobřichovice
ID
11939
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
149 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
476 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Martin Prokeš

Mgr. Martin Prokeš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobřichovicích.

Podobné nabídky