Prodej bytu 3+1, Brno, Klatovská, 81 m2

Klatovská, Brno


8 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 032 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1 nacházející se v těsné blízkosti samotného centra města v malebné čtvrti Ponava na ulici Klatovská.

 Nemovitost je situovaná 4 . patře cihlového domu s výtahem. Bytová jednotka je orientována na J/Z (ložnice a obývací pokoj) a S/V (kuchyň a dětský pokoj). V přízemí domu se nachází zděný sklep. Součástí bytové jednotky jsou dva menší balkony.



Dispozice:


obývací pokoj 18,8 m2

dětský pokoj 13,5 m2

ložnice 18,3 m2

kuchyně 9,4 m2

chodba 9,7 m2

spíž 1,2 m2

koupelna 3 m2

toaleta 1,5 m2





Na podlaze jsou položeny v pokojích parkety, v koupelně pak keramická dlažba. V předsíni jsou vestavěné skříně. Okna jsou plastová, dvojskla. Součástí bytové jednotky jsou dva balkony a menší spíž. Jádro je zděné. V koupelně se nachází vana. Stupačky jsou v plastu. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní.

Měsíční náklady na provoz bytu jsou FO 1224,-Kč + zálohy na energie.




V rámci revitalizace domu byl vyměněn výtah, zateplovala se půda domu a měnila krytina na sedlové střeše, nová elektroinstalace ve společných částech domu. Nyní je v plánu oprava balkonů.

V domě se nachází dva nebytové prostory a podíl na nich je součástí prodeje nemovitosti. Zisk z nájmu těchto nebytových prostor jde do fondu oprav. SVJ má vlastní výměníkovou stanici, která se nachází ve vedlejším domě.




Poblíž domu kompletní občanská vybavenost ( Lidl, Billa, Albert, pošta, lékárny , knihovna, školky škola, menší obchůdky, kavárny, kadeřnictví, dětské divadlo Polárka, restaurace,….) a dopravní obslužnost ( zastávka tramvaje, trolejbusu i autobusu). Nemovitost je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení dětská hřiště prakticky „ za rohem“ nebo park Björnsonův sad.




Financování:
Klientům nabízíme kompletní právní servis včetně advokátní úschovy. V případě financování přes naši společnost disponujeme týmem zkušených finančních poradců, kteří jsou schopni poskytnout srovnání aktuálních nabídek úrokových sazeb včetně individuálních slev a zajistit kompletní financování koupě.

Cena
8 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Klatovská, Brno
ID
2202
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1888 m2
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamila Heděncová

Kamila Heděncová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky