Pronájem rodinného domu, Moravany, Na Vyhlídce, 100 m2 (ID: 1572038)

Na Vyhlídce, Moravany


31 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Vratná kauce, náklady na bydlení 6 399 Kč, poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Moravanech

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme rodinný dům o dispozici 3+kk v Moravanech. Dům o celkové výměře 100 m2 se nachází na ulici Na Vyhlídce. K domu patří i dvorek se zahrádkou a pískovištěm a zastřešené parkovací stání.

Dům se nabízí plně vybavený. Součástí kuchyňské linky je elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř, mikrovlnka a lednice. Dále zde najdeme barový pultík s židlemi. Obývací pokoj disponuje novou pohovkou, televizí, skříňkami, konferenčním stolkem a krbem na pevná paliva. Součástí obývacího prostoru je i jídelní stůl s křesílky. Z obývacího prostoru je možné vyjít přímo na dvůr a zahrádku s možností grilování. Na zahradě najdeme také zastřešený prostor na nářadí. V prvním patře najdeme ložnici, ve které najdeme manželskou postel, prádelník a vestavěné skříně. Ve druhém pokoji je postel, pracovní stůl s židlí a vestavěné skříně. Koupelna disponuje rohovou vanou, umyvadlem, pračkou a sušičkou a toaletou. V domě se nachází i druhá toaleta.

Byt je ve skvělé lokalitě, kde je kvalitní občanská vybavenost. V blízkosti najdeme obchodní centrum Futurum, dětské hřiště i restaurace, základní a mateřskou školu. Díky blízkosti centra města Brna nabízí tato lokalita veškeré kulturní i sportovní vyžití.

Dům je volný k nastěhování od 1. 10. 2024. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků.



Uvedená energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Cena
31 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Vratná kauce, náklady na bydlení 6 399 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Moravany
ID
N5452
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Moravanech (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky