Pronájem bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Malá Janovská, 75 m2

Malá Janovská, Jablonec nad Nisou - Rýnovice


14 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vratná jistota a provize RK, bez poplatků, včetně DPH, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Jedinečný retro byt pro milovníky stylu minulých dekád! Tento prostorný 3+1 byt s balkonem je jako stvořený pro ty, kteří preferují autentický retro styl před moderními úpravami.

Byt je umístěn v ulici Malá Janovská, v jabloneckých Rýnovicích. Tato klidná lokalita je velmi dobře dostupná MHD. Pod domem je například zastávka autobusu směrem do Bedřichova. Market je hned několik kroků od domu a kdo má rád procházky a klid, toto místo je ideální.

Byt se nachází v 8.poschoďovém panelovém domě, v 5. patře. Zaručuje tak nádherný výhled do okolí. O dům je velmi dobře postaráno. Vyzdvihnu například bezbariérový přístup, kamerový systém či elektrického vrátného. Výhodou je také zařazení domu do energetické třídy C, díky tomu je byt velmi úsporný na vytápění.

Velký byt o výměře 75 m2 má skvělé dispozice. Má čtvercový půdorys, 2 předsíně a všechny pokoje jsou přístupné z chodby. Obrovskou výhodou je zasklený balkon, kde je možné trávit čas i v chladnějších měsících.

Byt je nabízen s kompletním vybavením, které je patrné z fotografií. Po domluvě s majiteli je možné některé části nábytku odstěhovat.

Parkování je možné před domem. Vytápění je ústřední dálkové.

Majitelé upřednostňují slušné a pracující nájemníky. Malý, slušně vychovaný mazlíček nevadí. Byt je striktně nekuřácký a je ihned volný k nastěhování.

Při nastěhování složí nájemce nájemné (14.500 Kč) a služby na 1 měsíc (cca 4.000 Kč záloha na služby/3 osoby), bez elektřiny - smlouvy na dodávku elektřiny si nájemce převede na sebe, vratnou jistotu 30.000 Kč a provizi RK 14.000 Kč.

Pro sjednání prohlídky či jakékoli doplňující informace mě neváhejte kontaktovat.
K dispozici jsem telefonicky v pracovní dny 8:00 - 18:00. V ostatní časy pak emailem nebo sms.
Budu se těšit na viděnou při prohlídkách.

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vratná jistota a provize RK, bez poplatků, včetně DPH, + provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Malá Janovská, Jablonec nad Nisou - Rýnovice
ID
06525
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Nela Soldát

Bc. Nela Soldát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou.

Podobné nabídky