Pronájem restaurace, Zlín, Dukelská, 536 m2 (ID: 1572106)

Dukelská, Zlín


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Nabídka prodeje provozu zavedené resturace, o ploše 536 m2, v prostorách Basket Baru, spojeného s koupalištěm "Zelené", na Bartošově čtvrti , ve Zlíně.
Známá resturace se zaměřuje na kvalitní gastronomické služby pro širokou veřejnost, denní menu, provoz kulturních akcíí, rautů, cateringu, oslav, svateb a pořádání teambuldingových akcí.
Zajišťuje rovněž veškerý gastronomický provoz v přilehlé basketbalové hale a v sezóně rovněž přípravu a vydávání jídel, rychlého občertvení a nápojů pro návštěvníky oblíbeného koupaliště " Zelené".
Restaurace je provozována velmi úspěšně již po dobu 8 let a na trhu si již vybudovala patřičné jméno. Má kvalitní team stálých, zkušených a spolehlivých zaměstnanců, v sezóně, o víkendech a při pořádání kulturních akcí, zde pak pracuje až 17 lidí.
Restaurace sídlí v pronajatých prostorách v atraktivní, oblíbené a dostupné lokalitě. Vybudovala si jméno i na kvalitním denním menu a má pravidelnou, stálou klientelu.
Personál si stávající provozovatel udržel i přes koronakrizi a v posledních letech pravidelně dosahuje nárustu tržeb.
Předmětem prodeje je 100 % podíl na zavedené resturaci, hmotném majetku, zásobách, vybavení restaurace a potřebného know-how.
V rámci současných trendů si provozovatel aktivně udržuje správu na sociálních sítích, vlastních webových stránkách a mimo jiných pravidelných aktivit, zabezpečuje i pravidelné stravování různých táborů a sportovních soustředění.
Celková plocha pronajatého prostoru činí 848 m2, včetně veškerého zázemí kuchyně, skladu a ostatních prostor.
Pro podrobnější informace a prohlídku aktuálního provozu kontaktujte makléře.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dukelská, Zlín
ID
00057
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
848 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
536 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Zlíně.

Podobné nabídky