Prodej rodinného domu, Zlín, Žlebová, 369 m2 (ID: 1572110)

Žlebová, Zlín


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Realitní společnost EICHNER Vám exkluzivně zprostředkuje prodej projektu rodinného domu se třemi bytovými jednotkami, o podlahové ploše 369 m2, s terasovitou zahradou o celkové výměře 644 m2, na ulici Žlebová ve Zlíně.

Jednoznačnou dominantou této nemovitosti je její poloha ve výjimečné rezidenční čtvrti Nivy, s mimořádným výhledem na centrum Zlína a Lesní čtvrt, v bezprostředním sousedství vil světoznámých cestovatelů pánů Hanzelky a Zikmunda, na konci slepé ulice. "Genius loci" místa je zcela neopakovatelný a ve Zlíně mimořádný.

Dům byl postaven ve funkcionalistickém stylu, kde každá místnost, pokoj i zákoutí bylo promyšleně projektováno tak, aby bylo uživatelsky co nejpohodlnější pro majitele. Dům je členěn na tři (3) bytové jednotky a je celý prosvětlený velkými skleněnými plochami, poskytující úžasný výhled na Zlín. Z celého domu tak již na první dojem dýchá prostor, světlo, klid a pokora.

Bytová jednotka se samostatným vchodem a dispozicí 3+kk, o velikosti 102 m2, situována v přízemí rodinného domu, orientovaná jihovýchodním směrem, nabídne prostornou předsíň s navazující chodbou, moderně řešenou koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, vkusně navrženou kuchyňskou linku s velkou jídelnou a komorou a velký obývací pokoj s dechberoucím výhledem na Zlín. To doplňuje velkorysá ložnice s lodžií, dětský pokoj a v neposlední řadě také zahrada, která nabídne novému majiteli prostor pro vlastní seberealizaci při její úpravě. K dispozici v rámci projektu jsou 2 parkovací stání přímo před domem na vlastním pozemku a sklepní prostory situované v suterénu rodinného domu. Přístup k této bytové jednotce je možný dvěma způsoby a to jak z ulice Žlebová, tak ze spodní příjezdové cesty brankou přes zahradu. Ve spodní části zahrady lze vybudovat i třetí parkovací stání, k této bytové jednotce.

Bytová jednotka se samostatným vchodem a dispozicí 4+kk, o velikosti 122 m2, situována v 1.NP rodinného domu, nabídne dostatečně velkou předsíň, prostorné schodiště s chodbou, kde je celý tento prostor navíc prosvětlený světlíkem a denním světlem, dále pak ložnici orientovanou na sever, prostornou koupelnu se sprchovým koutem a s WC, druhé samostatné WC, dětský pokoj se vstupem přes moderní kuchyňskou linku s jídelnou, obývací pokoj a druhý dětský pokoj. Oba pokoje jsou propojeny prostornou lodžií s impozantním výhledem na jih, do zahrady a na město Zlín.
Součástí bytové jednotky je rovněž zahrada, která umožňuje novému majiteli prostor pro vlastní seberealizaci při její úpravě, 2 parkovací stání přímo před domem na vlastním pozemku a sklepní prostory. Přístup k této bytové jednotce je možný dvěma způsobya to jak z ulice Žlebová, tak ze spodní příjezdové cesty brankou přes zahradu. Ve spodní části zahrady lze vybudovat i třetí parkovací stání, k této bytové jednotce.

Bytová jednotka (ateliér) v suterénu domu se samostatným vchodem a dispozicí 2+kk, o velikosti 55 m2, orientovaná jihovýchodním směrem, nabídne po vstupu ze zádveří chodbu,..

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Žlebová, Zlín
ID
00051
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
369 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
644 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. David Navrátil, MBA

Bc. David Navrátil, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.

Podobné nabídky