Prodej rodinného domu, Žleby, V Borovičkách, 57 m2

V Borovičkách, Žleby


3 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 632 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Žlebech

Popis

Nabízíme ke koupi zkolaudovanou novostavbu malometrážního domku 56,6 m2 s číslem popisným na malém, ale krásném a klidném místě 132 m2 v obci Žleby, kousek od Čáslavi.
Domek má zastavěnou plochu 40 m2. Přízemí sestává z jedné místnosti o velikosti 20,5 m2, ze které je přístup na venkovní terasu o velikosti 11,6 m2, ideální pro nerušený odpočinek. V přízemí je dále zádveří, koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Po dřevěných schodech se pak dostanete do podkroví, kde je prostor o velikosti 28 m2.
Vzhledem k podlahové ploše 56,6 m2 (což odpovídá bytové jednotce) je domek lehce vytápěn elektrickým topením, nebo krbovými kamny, na jejichž připojení je dům připraven.
Obvodové zdi jsou z bílého Ytongu, střecha plechová, zateplená 270 mm vatou, vytápění - topné kabely s ovládáním, okna i portál trojsklo.
Nemovitost se prodává bez zařízení, které si již každý zvolí dle svého vlastního vkusu.
Máte-li zájem o rodinný domek na vlastním pozemku v cenové relaci bytové jednotky, neváhejte nás kontaktovat. Financování hypotečním úvěrem není problémem.

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
V Borovičkách, Žleby
ID
P06787
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
40 m2
Podlahová plocha
57 m2
Plocha nemovitosti
132 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavla Vohradská

Pavla Vohradská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žlebech.

Podobné nabídky