Prodej bytu 3+kk, Nehvizdy, Pražská, 62 m2

Pražská, Nehvizdy


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Nehvizdech

Popis

Nabízím k prodeji byt 3+kk se zahrádkou a parkovacím stáním v Nehvizdech Nabízím Vám k prodeji byt v dispozici 3+kk se zahrádkou a parkovacím stáním v Nehvizdech. Byt se nachází v přízemí dvoupatrového bytového domu a má podlahovou plochu cca 62 m2.

Tento byt má výborně půdorysně uspořádané místnosti. Jednotlivé místnosti na sebe smysluplně navazují a každá z nich je velice výhodně prostorově řešena.

V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (21,62 m2), ložnice (7,8 m2), pokoj (14,8 m2), koupelna s vanou, umyvadlem a s WC (4 m2), chodba (5,31 m2), šatna (3,9 m2) a zádveří (4,23 m2). Celková výměra podlahové plochy bytu činí 62,14 m2, výměra zahrádky je 86 m2.

Součástí kuchyňské linky, která je vybudována na míru, je lednice s mrazákem a zabudované spotřebiče: myčka, trouba, kombinovaný sporák a digestoř.

V dětském pokoji, šatně a zádveří jsou vestavěné skříně.

Okna jsou plastová, dvojskla, některá s roletami a sítěmi proti hmyzu.

Podlaha je v celém domě laminátová plovoucí, pouze v chodbě, šatně, kuchyni a v koupelně je dlažba.

Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel zn. Junkers.

Z obývacího pokoje je výstup na prostornou terasu opatřenou venkovní markýzou a na zahrádku, jejíž součástí je zahradní domek a krb s udírnou. Zahrádka je osázená okrasnými dřevinami a poskytuje tak úžasné místo pro odpočinek a relaxaci.

Před domem je parkovací stání vyhrazené přímo k tomuto bytu.

Dům byl zkolaudován v roce 2001 jako novostavba, a tudíž je ve výborném stavu.

Víte, co je přední výhodou polohy této obce? Je to právě dojezdová vzdálenost do Prahy. Jelikož se Nehvizdy nachází v blízkosti nájezdu na dálnici D11, trvá cesta autem např. na Černý most přibližně pouhých 12 minut. A právě toto vytváří z této nabídky jedinečnou příležitost, jak propojit bydlení v menším, avšak výborně vybaveném městě, s prací v Praze.

V Nehvizdech je veškerá občanská vybavenost: základní škola, mateřská školka, základní umělecká škola, knihovna, pošta, obchody, supermarket, restaurace, základní zdravotní péče pro děti i dospělé, bohaté sportovní vyžití (venkovní posilovny, dětská hřiště, fotbalová hřiště, atletika, tenis, florbal, badminton, stolní tenis, beach volejbal, basketbal, skatepark aj.) a různé služby atd.. Je odtud výborné spojení do Prahy: autobusem (cca 20 min. na metro Černý most – pravidelné autobusové spoje v intervalu 10 – 20 min.) nebo autem (cca 12 min. na Černý Most).

Byt je možné hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání prohlídky, mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Pražská, Nehvizdy
ID
2797
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luboš Jedelský

Luboš Jedelský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Nehvizdech.