Prodej bytu 4+kk, Praha - Braník, Klánova, 117 m2

Klánova, Praha 4


18 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 90 501 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Prodej bytu 4+kk 117 m².
Představujeme Vám byt možností vlastní zahrady v novém projektu v klidné části Prahy 4 Braník. Činžovní dům s 5 byty, kde každý z bytů má svoji zahradu, která je vždy zahrnuta v ceně bytů. Na stavbě jsou již osazeny dřevohliníková okna s izolačními trojskly. Přijďte se naživo podívat na dispozici a rozložení bytu.

Klidná ulice plná zeleně, která přímo navazuje na lesopark na pomezí katastrálních území Hodkovičky, Braník, Krč a Lhotka. Právem je tato část považována za "pražskou vesnici". Právě proto jsme nový dům ladili do přírodních tónů a každému bytu je možnost přikoupení vlastní privátní zahrady. Privátním kouskem zelené plochy získáte navíc k bytu nejméně jeden další pokoj. Zelený pokoj se 110 m², modrým nebem nad hlavou a možnosti hrát si s dětmi v bezpečí. Rezidence Klánova 49 nebude běžný dům v Praze. Privátní zahrada bude rezidenty svádět trávit spíše čas venku, než uvnitř bytu. I když jsou byty velké a prostorné.

A nejen to. Pohodlné parkování? Co nejlepší akustický komfort uvnitř bytů? Technologie pro úsporu provozních nákladů? Tady jste správně!

Energeticky velmi nenáročný dům (PENB B) využívá k vytápění hlavně tepelná čerpadla a podlahové topení. Zastávka autobusu MHD je přímo v ulici a dostane Vás nejen po Praze 4, ale i na linku metra.

Tento konkrétní byt 4+kk má orientaci na severní stranu do zahrad, mimo silnici. Z výstavby je dokončena hrubá stavba, jsou instalována okna a pokračují práce na instalacích uvnitř domu.

Více informací o domě, lokalitě i použitých technologiích Vám ráda představím na osobní schůzce. Neváhejte mne tedy kontaktovat pro smluvení konkrétního termínu schůzky v naší kanceláři na Václavské náměstí, případně i rovnou na stavbě.

Cena
18 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Klánova, Praha 4
ID
201
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
117 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
62 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Rezidence 49 s.r.o.

Rezidence 49 s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 4.

Podobné nabídky