Pronájem bytu 4+kk, Plzeň, Pallova, 107 m2

Pallova, Plzeň


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohově služby 5000,-Kč měsíčně ( pro jednu osobu ) včetně elektřiny a internetu + jistina (kauce) ve výši 50 000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný byt v novostavbě - 4+kk s terasou v Plzni v ulici Pallova. Jedná se o bytovou jednotku s výměrou 107m2 + terasa 20m2 + sklep 6m2 a komora o patro níže, jedno kryté stání v suterénu domu + sklep 8m2 ( v případě zájmu o druhé parkovací stání cena 4000,-Kč ).
Bytová jednotka je situovaná v posledním sedmém patře domu s výtahem ( osmé nadzemní podlaží ) a nespornou devizou bytu je tímto neopakovatelný výhled na Plzeň.
Samotný byt se skládá z kuchyně s moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, obytná část s terasou. Dále je zde samostatné WC s umyvadlem, koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a druhým WC. Byt disponuje třemi samostatnými neprůchozími pokoji, prostornou chodbou a komorou k umístění pračky a sušičky. Bytová jednotka celkově splňuje veškeré nároky na dnešní moderní bydlení.
Vytápění bytu zajišťuje ústřední dálkové topení. K dispozici nájemníkům je dále možnost připojení na kabelovou televizi a internet.
Tento byt se nachází v místě s veškerou občanskou vybaveností a dopravní obslužností.
Elektřina a služby k bytu budou každoročně vyúčtovány majitelem bytu. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 50 000,-Kč.

Nabízený byt je k dispozici od 11.2024. Pro domluvení prohlídky volejte prosím níže uvedené telefonní číslo. PENB-B.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohově služby 5000,-Kč měsíčně ( pro jednu osobu ) včetně elektřiny a internetu + jistina (kauce) ve výši 50 000,-Kč
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Pallova, Plzeň
ID
181922
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
107 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Schläferová Romana

Schläferová Romana

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Plzni.

Podobné nabídky