Prodej vícegeneračního domu, Červené Pečky, Dobešovice, 184 m2

Dobešovice, Červené Pečky


8 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Červených Pečkách

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme na prodej bytový dům v obci Červené Pečky, v části obce Dobešovice. Jedná se o přízemní dům s celkem čtyřmi byty o velikostech 1+kk až 2+1 o celkové plošné výměře 184,42 m2. Všechny byty jsou pronajaty s ročním výnosem nájemného v dnešních cenách ve výši 411.600,- Kč s tím, že veškeré služby si hradí nájemníci nad rámec uvedeného nájemného. K domu náleží pozemek o celkové výměře 683 m2, zastavěná plocha z toho činí 227 m2. Každý byt má samostatnou přípojku elektrické energie , voda je z vlastní studny, odpady jsou svedeny do vlastní čističky odpadních vod. Vytápění je na tuhá paliva nebo na elektřinu. Dům se nalézá ve velmi klidné lokalitě, na konci místní komunikace, v místě je v sousedství cekem pět domů. Parkování je možné přímo před domem na parkovišti na obecním pozemku.
Obec Červené Pečky leží mezi městy Kolín a Kutná Hora s velmi dobrou dopravní obslužností (vlak, autobus). V Červených Pečkách je mateřská i základní škola, zdravotní středisko s ordinacemi dětského, zubního a praktického lékaře a lékárna, obchody a další služby.
Provize RK je zahrnuta v celkové ceně, kupní cena a provize RK jsou při převodu hrazeny odděleně - samostatně.

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dobešovice, Červené Pečky
ID
5271
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
184 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
683 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

JUDr. Jan Pacovský

JUDr. Jan Pacovský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Červených Pečkách.

Podobné nabídky