Dražba chaty, Šternberk, 64 m2

Šternberk


2 220 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Šternberku

Popis

Předmětem dražby jsou nemovité věci zapsané na LV 129, kat. území Dalov, obec Šternberk, okres Olomouc
-parc.č.  207 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 64 m2, součástí je stavba č.e. 732, rod.rekr.
-parc.č. 737/5 zahrada o výměře 293 m2

Jedná se o přízemní, pravděpodobně zděný, podsklepený objekt rodinné rekreace s využitým podkrovím pod sedlovou a z části pultovou střechou krytou eternitovými šablonami. Objekt je situovaný do půdorysného tvaru obdélníka se zádveřím u severní stěny objektu, nachází se v zastavěné, odlehlé, stavebně nesrostlé části města Šternberk, v místní části s názvem Dalov, v chatové oblasti jako samostatně stojící. Předmět ocenění se nachází na adrese: Dalov ev. č. 732, 785 01 Šternberk - Dalov. Parkování je možné ve vlastní garáži a na vlastním pozemku. Pozemky leží v mírně sklonitém terénu, tvoří jednotný funkční celek a jsou přístupné po veřejné, nezpevněné komunikaci, na pozemcích p.č. 951/1 - ostatní plocha a p.č. 957 - ostatní plocha, které jsou ve vlastnictví města Šternberk. Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 115 m od předmětu ocenění.

Objekt je dle sdělení účastnice místního šetření napojen na inženýrské sítě: elektro, obecní vodovod a žumpu. na vyvážení. Dle informací ČSÚ ve městě Šternberk se dále nachází tyto inženýrské sítě: hloubková kanalizace a plynové vedení.

Objekt sestává ze šesti pokojů s kuchyní a dvěma balkóny s kompletním sociálním zařízením.

Cena
2 220 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Šternberk
ID
220 EX 6511/23-65
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
64 m2
Plocha nemovitosti
357 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

exdrazby.cz infolinka

exdrazby.cz infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby chat v Šternberku.