Prodej bytu 2+1, Kosmonosy, Bradlecká, 54 m2

Bradlecká, Kosmonosy


3 760 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 919 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kosmonosech

Popis

Nabízíme k prodeji velmi udržovaný slunný byt o velikosti 2+1 (54 m2) s balkonem ve zvýšeném přízemí panelové budovy v klidné části města Kosmonosy, v ulici Bradlecká.
Dům ze 70. let prošel kompletní revitalizací - střecha, zateplení, fasáda, soupačky, balkony, vše v letech 2010-2014. Energetická náročnost domu je nyní D. Vnitřní prostory budovy jsou velmi čisté a udržované. V suterénu domu je vstup ke sklepům (každý byt má svojí kóji) a ke společným zděným místnostem (rozděleny bytům z bývalých prádelen, sušáren, apod.).
V bytě proběhla rekonstrukce oken na plastová, koupelnové jádro bylo obloženo dlažbou a dodělán sprchový kout (vana zůstala ale také). Byt je jinak v původním stavu, avšak velmi udržovaném. Orientace pokojů je na sever (kuchyň, obývací pokoj) a jih (ložnice s balkonem). Z bytu je překrásný výhled na Jizerské hory a na druhou jižní stranu na Mladou Boleslav a pastviny před ní. Dalším benefitem tohoto domu je možnost malé zahrádky za domem nebo posezení z boku domu, kde je pergola a ohniště. Je tu velmi příjemné a klidné bydlení na konci Kosmonos.
Více informací Vám ráda sdělím po telefonu.
Makléřka: Ing. Kateřina Fialová, t: 608 117 705, e: fialova@anemax.cz

Cena
3 760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Bradlecká, Kosmonosy
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Kateřina Fialová

Ing. Kateřina Fialová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Kosmonosech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky