Prodej bytu 2+kk, Praha - Ruzyně, Ciolkovského, 43 m2 (ID: 1572917)

Ciolkovského, Praha 6 - Ruzyně


5 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 593 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi útulného a moderního bytu 2+kk o velikosti 44 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží zrekonstruovaného a zatepleného panelového domu v žádané lokalitě Praha 6 - Ciolkovského. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí pohodlné a stylové bydlení s důrazem na moderní prvky.

Popis bytu:

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s částečně vybaveným kuchyňským koutem, který je ideální pro přípravu vašich kulinářských pokrmů. Ložnice poskytuje dostatek prostoru a klidného prostředí pro relaxaci. Koupelna je vybavena moderní vanou, která zajišťuje maximální komfort. Orientace oken je na východ, byt se nepřehřívá a drží v létě i v zimě pohodlnou teplotu.

Vybavení domu:

Panelový dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně zateplení, což přispívá k nižším nákladům na vytápění. K dispozici je nový výtah, který usnadňuje přístup do vyšších pater, a automatické vchodové dveře, které zajišťují moderní a bezpečný vstup do budovy. V domě jsou nově vyměněná okna s meziskelními žaluziemi. K bytu náleží společná lodžie (není předmětem prodeje), kterou však téměř výhradně využívají majitelé dané bytové jednotky.

Lokalita:

Lokalita Praha 6 - Ciolkovského je oblíbená díky vynikající dostupnosti a množství zeleně. Byt se nachází jen 3 minuty chůze od tramvajové zastávky, což zajišťuje rychlé spojení do centra Prahy. Okolí je bohaté na parky a zelené plochy, ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Proč právě tento byt?

Skvělá lokalita: Výborná dostupnost MHD, blízkost stanice metra a množství zeleně v okolí.
Kompletní rekonstrukce: Moderní a stylové vybavení bytu i domu.

Komfortní vybavení: prostorná vana, částečně vybavený kuchyňský kout (Fotografie myčky na nádobí je ilustračníí).
Bezpečnost a moderní technologie: Nový výtah a automatické vchodové dveře.
Příjemné prostředí: Blízkost parků a zelených ploch pro volnočasové aktivity.

Závěr:

Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo mladé rodiny, které hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s perfektní dostupností do centra Prahy. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na Vás a na možnost představit Vám tento skvělý byt osobně!

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Ciolkovského, Praha 6 - Ruzyně
ID
00416-1
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dmitrij Michajlov

Dmitrij Michajlov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky