Pronájem bytu 2+kk, Liberec - Liberec VI-Rochlice, Na Žižkově, 46 m2

Na Žižkově, Liberec VI-Rochlice


12 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky Pevné a zálohové platby 3.000 Kč/měsíc + elektřina + internet)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk (42 m²) ve 3. nadzemním podlaží, dům bez výtahu (40 schodů). Jedná se o menší bytový dům s celkovým počtem 11 bytů / samotný okraj sídliště s výhledem na JAVORNÍK - jižní část města Liberce s výbornou dostupností MHD (cca 10 min do centra města - pravidelné intervaly, noční spoje) a veškeré občanské vybavenosti v dosahu.

Hlavní a nespornou předností je pečlivě dokončená náročná rekonstrukce bytu / 2022 / a jeho pečlivý úklid / nová kuchyňská linka včetně sporáku a barového pultu, nová koupelna, svítidla v celém bytě, žaluzie, nové štuky, nové vnitřní bílé dveře i vinyl podlahy ve vyšší cenové hodnotě - laděno v moderním designu bílo-hnědého barevného odstínu - vše použito 1,5 roku - výborný stav. Klasická dispozice bytu: obývací pokoj s výklenkem pro kuchyňský kout (20 m² - výhled jihozápad), neprůchozí ložnice (12 m² - výhled jihovýchod), koupelna včetně WC (vana, koupelnový nábytek, zrcadlo, přípojka na pračku i sušičku 600 mm), prostorná předsíň s novým vybavením / šatní skříň, botník a věšák, bezpečná sklepní koje včetně zabezpečeného úložného prostoru v suterénu. Jedná se o středový byt s minimálními náklady na vytápění - přijatelná výše platby. Orientace bytu jihozápad - jihovýchod, slušná a stálá klientela v domě, záruka klidného a bezpečného bydlení. Dostupné celodenní parkování v nejbližším okolí domu.

Rekreační a odpočinková oblast Veseckého rybníka včetně sportovního areálu Vesec je vzdálena cca 3 km; zima - běžecké tratě, léto - cyklostezky a inline brusle. Výborné dopravní spojení na dálkovou komunikaci Liberec - Praha – Jablonec nad Nisou - Děčín.

Dlouhodobá nájemní smlouva ze strany majitele bytu zaručena - nutno předem zaslat stručné e-mail představení (věk, počet osob, aktuální zaměstnání, důvod stěhování, bez zápisu v insolvenčním rejstříku na centrálním registru dlužníků) - max počet osob v bytě 2 - pouze bez domácích mazlíčků, nekuřák. Doporučujeme - bydlení v novém.

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky Pevné a zálohové platby 3.000 Kč/měsíc + elektřina + internet
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Na Žižkově, Liberec VI-Rochlice
ID
3945824844
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Svobodová

Lenka Svobodová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Liberci.

Podobné nabídky