Pronájem bytu 2+1, Chrudim, Havlíčkova, 60 m2

Havlíčkova, Chrudim - Chrudim III


13 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3x kauce ve výši pronájmu)


Regionální dodavatelé v Chrudimi

Popis

Exkluzivně nabízíme k pronájmu světlý, panelový byt 2+1 o rozměrech 60 m2 s komorou v bytě. Byt se nachází v centru města Chrudim. Tento prostorný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení. Byt je situován v panelovém domě s výtahem, což zajišťuje snadný přístup do všech pater a přidává na pohodlí každodenního života.

Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, plynovým sporákem s elektrickou troubou a lednicí s mrazákem. Interiér bytu je zařízen linoleem a kobercem, což vytváří příjemnou atmosféru. Uvnitř bytu se nachází komora, která zajišťuje dostatek místa pro vaše věci, a k bytu patří také sklep, který poskytuje další úložný prostor.

Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a samostatným WC. Vybavení bytu odpovídá fotografiím a zahrnuje také nové vnitřní dveře, které dodávají bytu moderní vzhled. Tento byt je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce, kteří chtějí žít v centru města s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Nájem činí 13.000 Kč + náklady 3.850 Kč + elektřina a plyn, která bude převedena na nájemníka. Byt je volný ihned a majitel si vyhrazuje právo volby nájemníka. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu.

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3x kauce ve výši pronájmu
Náklady na bydlení
3800
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Havlíčkova, Chrudim - Chrudim III
ID
CR 2024/12
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Kálecká

Eva Kálecká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Chrudimi.

Podobné nabídky