Pronájem bytu 2+1, Liberec - Liberec V-Kristiánov, Dvorská, 53 m2

Dvorská, Liberec V-Kristiánov


12 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky viz text inzerce)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Pronajmu zrekonstruovaný byt 2+1 o výměře 49m2 + lodžie 3m2 + sklep cca 1m2, ve zrekonstruovaném panelovém domě (energetický štítek D), kde lidem záleží na dobrém sousedském soužití.

Byt je po rekonstrukci. Je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem. Jádro je zděné, toaleta spojená s koupelnou se sprchovým koutem disponuje oknem, zajišťující dostatek denního světla. Vytápění a ohřev vody centrální z vlastní plynové kotelny. Plastová okna. Na podlahách je lino a v obytných místnostech koberec v dobrém stavu. Byt je vymalován a pečlivě uklizen.

Byt je vybaven tak, jak ho vidíte na fotkách. V ložnici je manželská postel s rošty (bez matrací). Po dohodě je možné byt dovybavit ledničkou a pračkou.

Okna jsou orientovaná na jih, sluníčko se v místnostech točí skoro celý den. Na lodžie je umístěna stahovací markýza. Vzhledem k umístění ve vyšším patře je z bytu hezký a nerušený výhled na Ještěd a celý Liberec.

Společné prostory domu jsou zrekonstruované, chodby a schodiště díky mnoha oknům působí vzdušně. Jedná se o slušnou a klidnou adresu s dobrou dopravní dostupností do centra. Zastávka autobusu MHD (Školní) je hned u domu, stejně jako Střední škola gastronomie a služeb, která pro veřejnost provozuje restauraci, cukrárnu/lahůdky, kadeřnictví, krejčovství a kosmetiku.

Parkování 1 vozidla je možné přímo před domem.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost, přesto se jedná o klidnou lokalitu obklopenou zelení – hned naproti domu je lesopark Králův háj, přes který je to kousek k Harcovské přehradě (momentálně v rekonstrukci).

Rozmístění místností naleznete v přiloženém půdorysu.

Volný ihned, ideálně dlouhodobě.

Cenové podmínky:
Nájem: 12.000,- Kč/měs.
Poplatky: celkem cca 5.500Kč (zálohy na služby 4.300Kč + elektřina cca 920Kč + plyn 300Kč (pouze na vaření)
Kauce: 25 000Kč, která Vám bude vrácena na konci nájemního vztahu
Provize RK: 10 000Kč.

Pro tento byt hledám dlouhodobého nájemce, ideálně český mladý pár, (tedy max 2 osoby). Nekuřáky, co jim záleží na dobrých sousedských vztazích. Chceme, abyste zde strávili spokojeně klidně i několik let, i když to není absolutní podmínkou. Byt není vhodný pro krátkodobý pronájem. S domácími mazlíčky spíše nepočítáme (mimo rybiček a terarijních zvířat).

Pokud by vás zajímaly další informace nebo byste se se mnou chtěli do bytu podívat, kontaktujte mě prosím na uvedených kontaktních údajích.

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky viz text inzerce
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Dvorská, Liberec V-Kristiánov
ID
13426
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
8. z 9
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
574 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
99 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Kateřina Pavlů

Ing. Kateřina Pavlů

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Liberci.

Podobné nabídky