Pronájem bytu 1+kk, Praha - Horní Měcholupy, Milánská, 30 m2

Milánská, Praha 10 - Horní Měcholupy


16 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky za služby)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Pronájem exkluzivního bytu 1+kk s balkonem o celkové ploše 37,2 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží novostavby vyhledávaného projektu Happi Milánská od developera YIT.

Byt s vnitřní užitnou plochou 30,8 m2 (+ 6,4 m2 balkon) je dispozičně rozdělen na prostornou předsíň, kterou lze využít jako úložný prostor, případně jako pracovnu, dále koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a obývací pokoj s kompletně vybaveným kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na rozměrný balkon (6,4m2) s osvětlením a zásuvkou.

Oproti stavu na fotografiích bude v bytě instalováno veškeré osvětlení a kuchyňský kout se spotřebiči. Vybavení nábytkem se ponechává na budoucím nájemníkovi. K bytu dále náleží velká sklepní kóje, což poskytuje dostatek úložného prostoru. V domě je rovněž společný prostor na uložení kol a kočárků včetně sprchy na jejich údržbu.

Projekt daného bytového domu se nalézá v perfektní lokalitě. Přímo před domem je autobusová zastávka s dojezdem na metro linky A Skalka, případě linky C Háje do 15 min. Z vlakového nádraží Praha-Horní Měcholupy se dostanete do 15 min. do centra Prahy na Hlavní nádraží.

Přímo u domu jsou supermarkety Billa a Penny a další občanská vybavenost, jako úřad městské části Prahy 15, škola, školka, restaurace atd… V docházkové vzdálenosti je lesopark Hostivař s vodní nádrží, Golf Club Hostivař, bazén Hostivař.

TOP 3 nemovitosti:
1) Novostavba (vše kompletně nové).
2) Šikovná dispozice bytu s velkou předsíní a balkonem + sklep.
3) Lokalita.

Měsíční poplatky za služby související s užíváním bytu jsou 2.900,- Kč. Spotřeba elektřiny v bytě bude převedena na nájemníka. Vratná kauce ve výši 30.000,- Kč. Poplatek realitní kanceláři 1x měsíční nájemné plus DPH.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky za služby
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Milánská, Praha 10 - Horní Měcholupy
ID
0731
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Karel Mráz

Ing. Karel Mráz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10.

Podobné nabídky