Prodej vily, Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko, 98 m2 (ID: 1573423)

Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko


6 360 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Útulná vila s 2 ložnicemi, bazénem a výhledem na hory, pouze 6 minut od pláže.
Nechte se okouzlit výhledem a kvalitním vybavením zbrusu nové vily!
Objevte krásu této vily se 2 ložnicemi, která se nachází v klidném rezidenčním komplexu a nyní je k dispozici na prodej. Vila je plně zařízená pro vaše pohodlí a nabízí soukromý bazén, který je ideální pro osvěžující koupel pod tropickým sluncem. ‍Vaše pohodlí je na prvním místě, k dispozici je parkovací stání a upravené okolí poskytuje klidnou oázu.

Tato vila je připravena k pronájmu, a to z ní činí velmi výhodnou investici. Nádherný interiérový design s dřevěnými prvky, moderní kuchyně se všemi spotřebiči a prostorný obývací pokoj. Vila má 2 ložnice s krásným výhledem na hory Lamaie. Vila se nachází na perfektním místě, kam se snadno dostanete bez strmých stoupání. Všechny vybavenosti jsou na dosah, jako například: mezinárodní škola, trhy, restaurace a supermarkety.

Ať už hledáte trvalé bydlení nebo rekreační útočiště, tato vila nabízí vrchol luxusního bydlení. Neváhejte a udělejte z každého dne dovolenou!

Cena
Tato okouzlující vila se pyšní cenou 9,785,000.00, což představuje výjimečnou příležitost získat kousek ráje v srdci Koh Samui a díky skvělé pronajímatelnosti je návratnost vily v řádu 8 let.

Umístění
Tato vila se nachází v klidném objetí Lamai a nabízí klidné útočiště od ruchu všedního dne. Lamai, proslulé svými plážemi, živým nočním životem a množstvím kulturních atrakcí, poskytuje idylické prostředí pro relaxaci i dobrodružství.

Obytná plocha
Obytná plocha vily se rozkládá na komfortních devadesáti osmi metrech čtverečních (98 m²) a vyzařuje atmosféru prostornosti a pohodlí. Každá místnost dokonale propojuje funkčnost s estetickou přitažlivostí a zajišťuje harmonický životní prostor.

Celková plocha pozemku
Pozemek vily o rozloze 352 m² poskytuje dostatek prostoru pro venkovní relax. Ať už se budete opalovat na tropickém slunci u soukromého bazénu nebo si dopřávat klidné chvíle uprostřed svěží zeleně, venkovní prostory vily nabízejí útočiště pro relaxaci a regeneraci.

Status a vlastnictví
Tato nádherná vila má status soukromého vlastnictví, což šťastnému kupci zaručuje výlučná práva a úplnou kontrolu nad touto pozoruhodnou nemovitostí.

Vila je držena pod uznávaným titulem Chanote, což je v Thajsku forma úplného vlastnictví, která zaručuje kupujícímu absolutní vlastnická práva a poskytuje klid na duši pro budoucí generace.

Rok výstavby
Tato vila, dokončená v roce 2023, představuje harmonické spojení moderního designu a nadčasové elegance. Bezchybný stav a moderní vybavení zaručují trvalou atraktivitu i v nadcházejících letech.

Vzdálenosti
K mezinárodní škole 2 minuty
K supermarketu 4 minuty
Do centra a k barům jen 6 minut
Na pláž je to 6 minut
Do srdce Koh Samui Chawengu 15 minut
Na letiště 45 minut

Cena
6 360 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
352 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Gažo

Michal Gažo

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky