Prodej rodinného domu, Petřvald, 117 m2

Petřvald


8 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 461 Kč /měs.

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)


Regionální dodavatelé v Petřvaldu

Popis

Ve velmi žádané a klidné lokalitě města Petřvald Vám naše společnost nabízí samostatně stojící novostavbu jednopodlažního rodinného domu o dispozici 4+kk+další prostory (kolaudace 2021) situovaného nad okolní krajinou, na okraji obce, v zástavbě vesnického charakteru, na celodenně prosluněném pozemku.

Dispozice budovy: 1. Nadpodlaží: Vstupní zádveří, propojovací chodba, kuchyně společně s hlavní obývací místností, 3 další pokoje, koupelna, WC - Geberit, technická místnost, spižírna.
2. Nadpodlaží: Je aktuálně nevyužívané a nabízí možnost rozšíření obytného prostoru o dalších cca 70 m2.

Stavba: Stavbu o zastavěné ploše 145 m2 utváří obvodové nosné konstrukce Porfix na betonové základové desce. Střecha sedlová (dřevěné krovy), plechová střešní krytina Satjam. Okna plastová - tříkomorová. Sádrové vnitřní omítky, venkovní omítky štukové. Energeticky úsporná budova (PENB - A) kvalitně zateplena ze všech stran při použití polystyrenu 14 cm.

Vnitřní prostory: V kuchyni otevřené do hlavní obytné místnosti je moderní rohová kuchyňská linka na míru v provedení světlá šedá se spotřebiči (myčka, lednice, el. horkovzdušná trouba s el. sklokeramickou varnou deskou, digestoř) a také kuchyňský ostrůvek s úložným prostorem. Z kuchyně výstup na terasu přes francouzské okno. Další část domu je propojena chodbou se zádveřím (hlavní vstup do domu) a dále se samostatnými vstupy do dalších tří pokojů, koupelny, WC, šatny a tech. místnosti. Dveře s obložkami PORTA Doors. Díky použitým oknům místnosti v domě nabízí dostatek přirozeného světla, po setmění vnitřní prostor osvětlují LED světla zabudovaná do sádrokartonového podhledu. Z venkovní stranu domu jsou okna opatřena elektronicky ovládanými venkovními žaluziemi. Betonové podlahy v domě kryje v propojovací chodbě a v hlavních místnostech kvalitní Vinyl. V sanitě, zádveří a tech. místnosti ker. dlažba. Významnou úsporu při vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvody vody do podlahového vytápění, stejně tak ohřev vody je řešen tepelným čerpadlem. Venkovní prostor osvětlují LED světlomety s pohybovými čidly. Odpady svedeny do septiku (objem 15 m3). Nemovitost je napojena na elektřinu (220 a 380 V), vodovodní řád a internet.

Pozemek: Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 1022 m2, z toho venkovní prostor o ploše 877 m2 tvoří vjezd s el. pojízdnou branou, parkovací plocha, betonové nádvoří a zatravněná plocha (zahrada) osázená tújemi a dalšími okrasnými dřevinami, soukromí na pozemku zajišťuje živý plot z habru. Dřevěná hospodářská budova (16 m2), nadzemní bazén, retenční nádrž (5 m3), relaxační zahradní posezení s krbem. Pozemek je plně obehnán drátěným plotem.

Prezentované nemovitosti nabízí novým majitelům možnost moderního a nadstandardního bydlení při sloučení výhod bydlení v přírodě s výhodou krátkých dojezdových vzdáleností do blízkých aglomerací.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Petřvald
ID
1456/4500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
187 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
117 m2
Plocha nemovitosti
1022 m2
Plocha zahrady
877 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Petřvaldu (okr. Karviná).

Podobné nabídky