Prodej bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Grafická, 61 m2

Grafická, Praha 5, Smíchov


8 960 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 701 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme nízkoenergetický byt nacházející se v exkluzivní residenční čtvrti. Byt nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a výhod skvělé dostupnosti do centra města.

Byt se nachází v 5. patře cihlového domu s nově vybudovaným výtahem. Jde o novou půdní vestavbu o dispozici 2+kk a velikosti 57,7 m. Vzdušný a otevřený koncept horního patra dodává prostoru lehkost a nadčasový vzhled.

Při výstavbě tohoto bytu se nešetřilo na kvalitě ani vybavení. Čeká na Vás nadstandardní komfort, který zahrnuje klimatizaci, dřevěná špaletová okna a střešní okna Velux s trojskly. Bezpečnost zajišťují elegantní bezpečnostní dveře Sapeli s dubovou dýhou. Vysoký standard doplňují obklady a dlažba Rako ze série Block, baterie značky Gröhe a sanitární zařízení od firmy Laufen. Byt je vybaven novou kuchyní a spotřebiči, včetně osvětlení.

Energetická úspornost je zajištěna nadstandardním zateplením půdy a střechy. Vytápění a ohřev vody zajišťuje spolehlivý plynový kotel Vaillant, alternativně lze využít i klimatizační jednotky.

Zrekonstruovaný dům
V rámci rekonstrukce domu proběhla výměna střešní krytiny a elektrických rozvodů, obnova dvorečku, celková renovace dvorní fasády a instalace nového výtahu. Bezpečnost zajišťuje moderní kamerový systém.

K odpočinku a grilování můžete využít nově zrekonstruovaný dvorek.

Parkování je možné přímo před domem v modré zóně. Od městské části lze získat dvě parkovací karty za cenu 2400 Kč za oba vozy. K dispozici je také možnost pronájmu parkovacího stání v nedaleké podzemní garáži.

Byt se nachází v ideální lokalitě, jen pár kroků od tramvajové zastávky Bertramka a pouhou jednu zastávku od stanice metra Anděl.

V docházkové vzdálenosti najdete několik krásných parků: Sacre Coeur, Kinského zahrada, park Mrázovka a zahrada vily Bertramka.

Blízkost OC Nový Smíchov zaručuje vynikající občanskou vybavenost s množstvím obchodů, restaurací a kaváren. Lokalita nabízí bohaté možnosti kulturního, společenského a sportovního vyžití. K dispozici jsou zavedené školy a školky, a za kulturou můžete vyrazit do nedalekého Švandova divadla.

Vzhledem k aktuální ekonomické situaci představuje tento byt i vynikající investiční příležitost.

Koupi bytu lze financovat pomocí hypotečního úvěru, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Neváhejte a kontaktujte nás.

Cena
8 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Grafická, Praha 5, Smíchov
ID
1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Patro
5. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Martan

Ing. Jiří Martan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky