Prodej rodinného domu, Praha - Čakovice, Kostková, 114 m2

Kostková, Praha, Čakovice


11 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 56 712 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+1 v oblíbené lokalitě Prahy 9 – Čakovice. Tento dům je umístěn na pozemku o rozloze 335 m² a nabízí užitnou plochu 114 m², ideální pro pohodlné rodinné bydlení. V přízemí najdete kuchyň s jídelním koutem, která plynule navazuje na prostorný obývací pokoj, dále koupelnu s vanou a samostatné WC. V patře se nachází ložnice s vlastní šatnou a dva další pokoje, které mohou sloužit jako dětské pokoje, pracovna či hostinský pokoj.
Dům disponuje sklepem, což je perfektní volba pro ty, kteří ocení extra prostor navíc.

Dům je napojen na inženýrské sítě (kanalizace, městský vodovod, elektrická přípojka) a vytápění zajišťuje kombinovaný kotel na elektřinu a dřevo, což zajišťuje flexibilní a úsporný provoz. V rámci údržby a modernizace proběhlo v roce 2000 odizolování domu proti vlhkosti, o rok později bylo provedeno zateplení a nová fasáda. Rekonstrukcí prošla také střecha v roce 2007.
Tato nemovitost se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, včetně skvělé dostupnosti MHD a napojení na hlavní silniční tahy z Prahy. Energetický štítek budovy je v procesu přípravy, do té doby uvádíme třídu G.
Tento dům nabízí jedinečnou příležitost k rekonstrukci, díky čemuž si jej můžete přetvořit přesně podle svých představ a snů. Získáte tak prostor, který bude plně odrážet váš osobní styl a potřeby od moderního designu až po praktická řešení.
Možnost financování hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Doporučujeme osobní prohlídku.

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kostková, Praha, Čakovice
ID
13432
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
114 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
73 m2
Plocha nemovitosti
335 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Hajný

Martin Hajný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky