Prodej rodinného domu, Vincencov, 76 m2 (ID: 1573505)

Vincencov


3 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 297 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vincencově

Popis

Pokud hledáte rodinný dům, který spojuje klid venkovského života s pohodlím moderního bydlení, právě jste ho našli! Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 2+1, který se nachází v malebné vesnici Vincencov, obklopené krásnými lesy.

Charakteristika domu:

Udržovaný obývaný stav: Dům je pečlivě udržovaný a připravený k okamžitému nastěhování. V průběhu let prošel kompletní renovací střechy a výměnou oken, což zajišťuje nejen energetickou úspornost, ale i dlouhou životnost.

Napojení na inženýrské sítě: Nemovitost je napojena na plyn a elektřinu, což zajišťuje maximální komfort. Navíc vlastní zdroj vody poskytuje nezávislost a úsporu nákladů.

Zahrada: Součástí pozemku je krásně udržovaná zahrada s pergolou, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou či přáteli parkovací stání a stodola poskytují dostatek prostoru pro parkování i skladování.
Možnosti využití:
Tento dům je ideální nejen pro trvalé bydlení, ale také jako rekreační objekt pro celoroční odpočinek.
Vytápění zajišťují krbová kamna v kombinaci s lokálním plynovým vytápěním – vafky. Vybudované sociální zázemí a útulný interiér zaručují pohodlí a příjemnou atmosféru.

Lokalita:
Vesnice Vincencov je skutečným útočištěm pro ty, kteří hledají únik od shonu města. Obklopená lesními porosty nabízí nespočet možností pro pěší túry, cyklistiku a další outdoorové aktivity. Ticho a klid této oblasti činí z Vincencova ideální místo pro život i rekreaci.


Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Rádi vám tento jedinečný dům představíme osobně.

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Vincencov
ID
24024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
866 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Lenka Zapářková

Mgr. Lenka Zapářková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vincencově.

Podobné nabídky