Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Strnadových, 60 m2

Strnadových, Praha 9 - Vysočany


23 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez provize)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový a útulný byt, dispozice 2+kk, který je umístěn v novém bytovém komplexu Tulipa City v pražských Vysočanech.


Bytový komplex se nachází na adrese Strnadových 1015, pouhé tři minuty chůze od zastávky metra Kolbenova. V celém objektu jsou použité vysoké standardy vnitřního zařízeni.



Bytová jednotka s podlahovou plochou 60 m2 se nachází ve 3. NP a naleží k ní balkon a sklepní koje. Obývací pokoj s kuchyňskou linkou HANÁK včetně všech spotřebičů je prosluněný a vzdušný. V předsíně je instalovaná šatní skříň. Koupelna s vanou a pračkou je spojená s WC.



V bezprostřední blízkosti objektu je tramvajová zastávka a stanice metra Kolbenova. V okolí bytového komplexu je veškerá občanská vybavenost – Poliklinika Vysočany, obchodní centrum Fénix, Galerie Harfa, rozmanitá nabídka obchodů, školy a školky, velkoprodejny.



O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).


Byt je vhodný pro zájemce, kteří hledají klidné bydlení v dostupné vzdálenosti do centra města a zároveň v klidném prostředí, kde je vše na dosah a není nutné dojíždět ať za nákupy či zábavou, lékařem či na poštu, za sportem či odpočinkem.



K bytové jednotce lze pronajmout parkovací stání.



Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez provize
Náklady na bydlení
4678+záloha na elektřinu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Strnadových, Praha 9 - Vysočany
ID
10152335
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anfisa Klokava za oddělení správy a pronájmu VESSAN

Anfisa Klokava za oddělení správy a pronájmu VESSAN

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky