Prodej rodinného domu, Náchod, Dobrošovská, 162 m2

Dobrošovská, Náchod


6 290 000 Kč
HYPOTÉKA od 29 976 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Náchodě

Popis

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Dobrošovské ulici v Náchodě, který je ideální volbou pro rodinu. Tento dvoupodlažní dům s obytným podkrovím se pyšní terasou, dvěma lodžiemi, zahradou a garáží. Dům se nachází jen kousek od centra Náchoda, což zajišťuje snadný přístup ke všem důležitým službám a zároveň nabízí klidné bydlení v příjemné lokalitě.

Dům má dispozici 5+kk, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem v kombinaci s krbovými kamny, což nabízí jak moderní komfort, tak i možnost vytvořit příjemnou atmosféru. Nemovitost je napojena na vodovodní řad a kanalizaci, ohřev vody zajišťuje bojler.

Dispozice domu:
- Přízemí: Vstupní chodba, jedna obytná místnost a technická místnost, kde se nachází plynový kotel, bojler a plně funkční sprchový kout. Z této místnosti je také vstup na dvůr.
- 1. patro: Nachází se zde WC, spíž, jídelna s kuchyní a obývací místnost. Z obývací místnosti je vstup na lodžii a z kuchyně na prostornou terasu.
- 2. patro: V tomto patře najdete koupelnu s WC a tři obytné místnosti, které mohou sloužit jako ložnice, dětské pokoje či pracovna.

Celková výměra pozemku činí 268 m, z toho zastavěná plocha je 124 m a zahrada má výměru 144 m. Zahrada je nenáročná na údržbu a poskytuje příjemný prostor pro odpočinek.

V blízkosti domu se nachází MŠ a v dostupné vzdálenosti jsou také ZŠ, nemocnice, autobusové a vlakové nádraží, což výrazně usnadňuje každodenní život.

Pokud hledáte rodinný dům bez nutnosti větších investic, s výhodnou polohou blízko centra města a zároveň v klidné lokalitě, poté tento dům splní vaše očekávání. Garáž zajišťuje bezpečné parkování vašeho vozidla a zahrada nenáročná na údržbu vám umožní relaxovat, aniž byste museli věnovat příliš času jejímu udržování.

Pro více informací mně neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního rodinného domu ještě dnes.

Cena
6 290 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Dobrošovská, Náchod
ID
25
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
162 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcel Mrština, MBA

Marcel Mrština, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Náchodě.

Podobné nabídky