Prodej bytu 2+1, Beroun - Beroun-Město, Třída Míru, 50 m2

Třída Míru, Beroun-Město


3 550 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 918 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Berouně

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt 2+1 o výměře 50 m2, který se nachází v 1. patře třípatrového zděného bytového domu. Dům prošel před 8 lety rekonstrukcí, je zateplený a má novou fasádu. Byt je po částečné rekonstrukci, elektřina byla před 5 lety vedena v mědi, kuchyně se renovovala před 10 lety, byt má plastová okna.
Vytápění je řešeno plynovými radiátory WAW, majitel nabízí 2 nová topidla. Případně je možné si umístit v bytě plynový kotel s ohřevem vody. Aktuálně je ohřev vody el. bojlerem.
V bytě najdeme chodbu, koupelnu s toaletou, komoru, samostatnou kuchyň, obývací pokoj a ložnici. Velkou výhodou je, že nejde o panelákový byt, ale zděný. Podlahy v obou pokojích mají původní zachovalé parkety, v kuchyni je lino. Okna z ložnice i obývacího pokoje směřují na jih, zajišťují tím dostatek denního světla, kuchyně je namířena na sever. Své okno má i komora a koupelna.
Celkově byt zaslouží rekonstrukci, ale je zachovalý a díky své dispozici a lokalitě se z něj může stát příjemné moderní bydlení. V okolí je zeleň, velká travnatá plocha, volná parkovací místa. Není úplně u hlavní silnice, je tu klid. Pěšky si pohodlně můžete dojít nakoupit do Billy nebo Kauflandu, zastávka MHD je do 5 min chůze.
K bytu patří sklep o výměře 6,5 m2, společenství vlastníků aktuálně zadalo rekonstrukci sklepů. Dům dobře hospodaří, úvěr bude splacen už za 1,5 roku. Fond oprav je nyní 1.200 Kč. Velkou výhodou je až rodinná atmosféra, ve vchodě je jen 6 bytů, na patře 2. Neváhejte s prohlídkou, jestli máte chuť si vybudovat vlastní bydlení podle svých představ.

Cena
3 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Třída Míru, Beroun-Město
ID
5937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Patro
2. z 4
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Berouně.

Podobné nabídky