Prodej pozemku pro bydlení, Louňovice, K Poštolce, 2194 m2

K Poštolce, Louňovice


9 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 419 Kč /měs.

(Cena včetně právního servisu a provize RK.)


Regionální dodavatelé v Louňovicích

Popis

Nabízíme vám zcela výjimečný pozemek pro stavbu rodinného sídla s krásnou velkou zahradou ve vyhledávané lokalitě Prahy - východ - Louňovicích.
Rovinatý pozemek o celkové výměře 2194 m² vyniká nejen svou polohou, rozlohou ale i dispozicí. Dle územního plánu je možné postavit i dva RD. Napojeno na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a velkým bonusem je i studna s dostatkem vody pro zalévání tak rozlehlého pozemku.
V současné chvíli stojí uprostřed překrásné oplocené zahrady plné vzácných dřevin a květin útulná chata obyvatelná i v zimě. Již vzrostlé zahrady sousedních rodinných domků a chat zajišťují pro toto místo dostatečné soukromí. Přístup na pozemek je z asfaltové obecní komunikace. Klidnou chůzí dojdete do 5 minut na zastávku BUS směr Praha metro Háje nebo Kostelec nad Černými Lesy a Kutná Hora, autem do samotného centra Prahy 30 km, veškerá infrastruktura v Říčanech 9 km nebo v Kostelci n/ČL 6 km. Louňovice je dobře fungující obec obklopena lesy a rybníky, nabízející sportovní vyžití a klidnou relaxaci pro každou generaci, cyklotrasy, turistiku, v zimě běžecké trasy, houbaření, koupání,... V obci obchody, restaurace, MŠ a dokonce asi 10 minut klidné chůze od nabízeného pozemku se dostavuje nová moderní základní škola. Velmi doporučuji prohlídku tohoto úžasného místa! Ev. číslo: 648580.

Cena
9 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
K Poštolce, Louňovice
ID
649194
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2194 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Palacká

Iveta Palacká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Louňovicích.

Podobné nabídky