Pronájem bytu 2+1, Brno, Barvy, 51 m2

Barvy, Brno


16 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 59 m² v krásné a klidné lokalitě Brno-Lesná, s blízkostí přírody a lesa. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a disponuje dvěma prostornými zasklenými balkóny s nádherným východním výhledem na Obřany a Hády, který vás uchvátí každé ráno.

Byt má dva neprůchozí pokoje, kuchyň s jídelním koutem, koupelnu, samostatné WC a prostorné zádveří. Ložnice je orientována na sever, což zajišťuje příjemné klima v létě. Obývací pokoj a kuchyň jsou situovány na východ, což bytu dodává krásné ranní světlo, aniž by bylo potřeba klimatizace.

Byt je v původním, ale udržovaném stavu. K bytu náleží také sklep. Dům prošel celkovou revitalizací včetně zateplení, nové střechy a elektrických rozvodů.

Parkování je bezproblémové, MHD vás doveze do centra Brna za 20 minut, a na Halasovo náměstí, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, dojedete za pouhých 5 minut. V okolí najdete polikliniku, obchody, bazén, školy i nádhernou Čertovu rokli s mnoha možnostmi pro sport i relaxaci. Nedaleko se nachází také rozhledna Ostrá horka.

Náklady na bydlení činí 3.538,- Kč/měsíc. Vratná kauce ve výši 20.000,- Kč.

Pokud hledáte klidné bydlení s výbornou dostupností do centra a blízkostí přírody, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku. Těším se na vás!

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
3538
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Barvy, Brno
ID
0523
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Honza Čermák

Honza Čermák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně.

Podobné nabídky