Prodej chaty, Staré Město - Chrastice, 66 m2

Chrastice


3 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 539 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Nabízíme k prodeji chatu situovanou v malebné vesničce Hynčice pod Sušinou, nedaleko Kralického Sněžníku. Tato zděná chata s dřevěným interiérem nabízí útulné prostředí pro milovníky hor, zimních a letních sportů. Chata stojí necelých 200 metrů od sjezdovky sportovního areálu Kraličák. V okolí najdete Trail and Enduro park, lanovku a rozhlednu.

Objekt je podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru pro lyžařské vybavení a další potřeby. V přízemí se nachází kuchyně s prostornou jídelnou, kde můžete připravovat teplé pokrmy a užívat si společné chvíle u krbu. Dále je zde chodba a koupelna s WC. Z jídelny je přístup na spodní terasu, která vede pod zastřešený dřevník.

Do patra vede točité schodiště a nejdeme zde dvě ložnice, které poskytují dostatek soukromí pro odpočinek. Momentálně zde může přespávat až sedm osob. Z větší ložnice je přístup na horní terasu s nádhernými výhledy do okolí. Podkrovní prostor lze využít jako další ložnici nebo úložiště. Před chatou je ohniště s posezením, ideální pro opékání špekáčků nebo grilování.

Vytápění objektu je zajištěno elektrokotlem, dále je možné využít pro vytápění krb. Ohřev vody je zajištěn elektrickým ohřívačem.

Tato chata je ideální volbou pro sportovce nebo lidi hledající únik od městského ruchu, kteří si chtějí užívat krásy okolní přírody.

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Chrastice
ID
973
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
52 m2
Podlahová plocha
66 m2
Plocha nemovitosti
624 m2
Plocha zahrady
572 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jakub Adamec

Ing. Jakub Adamec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Starém Městě (okr. Šumperk).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky