Prodej rodinného domu, Borotice - Dražetice, 350 m2

Borotice, Dražetice


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právního servisu..)


Regionální dodavatelé v Boroticích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Hledáte nemovitost s velkým pozemkem, v klidné lokalitě a dobrou dostupností do větších měst jako například Sedlčany, Dobříš, Příbram, Benešov, ale i Prahy, a to v dojezdové vzdálenosti mezi 15-35 minutami? Tak to jste tady správně.

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi zajímavou zemědělskou usedlost v osobním vlastnictví, v příjemné a klidné vesničce Dražetice, V blízkém okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, cyklostezky a mimo jiné také vodní nádrž Slapy, lom Hřiměždice, či turistické cíle jako CHKO Brdy a několik zajímavých hradů a zámků.

Usedlost má obrovský potenciál na rekonstrukci podle svých představ, a to ať již jen k vlastnímu bydlení, nebo i například jako business plán s ubytovacím zařízením, či zachování původního účelu. Jedná se o tři samostatné budovy, při čemž minimálně dvě z nich mají potenciál k bydlení viz vizualizace v přiloženém videu: vše si samozřejmě můžete upravit dle vlastních představ.
.
První budova byla v minulosti využívána jako obytný dům se sklepem a technickou místností, bez klasické koupelny a wc, v rámci rekonstrukce je samozřejmě možné koupelnu i wc v budově vybudovat, voda i odpad jsou řešeny vlastní studnou a jímkou, z ostatních sítí je k dispozici ještě elektrika, která bude potřebovat revitalizací a v současné chvíli je elektroměr odpojen. Budova má dále potenciál rozšíření o obytné podkroví. Druhá budova byla využívána jako stodola, lze ale též kompletně předělat na dvoupodlažní dům, v katastru nemovitostí je pak celá budova vedena jako dům s číslem popisným.

Třetí budova byla využívaná jako dílna, dřevník, technická místnost a chlévy a má také využitelné podkroví, lze samozřejmě zmodernizovat a zachovat původní účely, případně v business plánu předělat na parkovací zastřešená stání a nebo upravit jakkoliv dle vlastního uvážení..

Pozemky se pak dají využít jako zahrada, sady, či pastviny. Jejich kompletní rozloha činí 6.600 m2, z čehož je až 2.700 m2 zastavitelných ve vesnickém charakteru. Nemovitost je financovatelná hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůže, stejně jako s případnými dotacemi na rekonstrukci, samotnou rekonstrukcí, či studii pro využití fotovoltaiky. V případě jakýkoliv dotazů, či zájmu o domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. č. 8833

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu..
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Borotice, Dražetice
ID
N8833
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
350 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
370 m2
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
6600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Marek Střída

Mgr. Marek Střída

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Boroticích (okr. Příbram).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky