Prodej restaurace, Praha - Stodůlky, Tlumačovská, 360 m2

Tlumačovská, Praha


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(ZÁJEMCE NEPLATÍ PROVIZI)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji nebytový prostor vhodný jako restaurace s velkým investičním potenciálem v ul. Tlumačovská v části obce Stodůlky, Praha.

Objekt má dvě patra, v přízemí je 240 m2, v patře 120 m2 plus je k dispozici terasa o rozloze 50 m2, která je ideální pro letní posezení a 12 garážových stání v 1.PP.
Kolaudace nově vybudovaného prostoru proběhla v roce 2021.

Vymezení účelu užívání stavby:
restaurace v 1.NP: bistro + prodejna, kuchyně, sklad – suché potraviny, šatna zaměstnanci, WC zaměstnanci, chodba, úklid, mytí stolního nádobí, WC invalidé, sklad, chladící komora, sklad + hrubá příprava zeleniny.
restaurace v 2.NP: provozovna, bar, vzduchotechnika, šatna ženy, WC ženy + úklid, umyvárna ženy, 2xWC ženy, umývárna muži, 2x WC muži, schodiště, výtah.

Součástí vybavení je zařízená otevřená kuchyň s chladícími stoly, konvektomatem, vakuovačkou a fritézou. Mezipatrový gastro výtah, prosklený box na zraní masa, vzduchotechnika (připravena i pro grilování na uhlí), osvětlení, kamerový systém, akustický systém, pokladní systém pro restauraci a obchod.

Objekt má prosklenou výlohu, která působí moderně a lákavě na potenciální zákazníky.
Investoři ocení výhodnou polohu nemovitosti v atraktivní části Prahy 5, která je dobře dostupná pro zákazníky. Restaurace je ideální pro ty, kteří hledají stabilní investici s vysokým potenciálem růstu a návratnosti.

Majitel nedoložil průkaz energetické náročnosti budovy, proto dle zákona inzerujeme energetickou třídu G.
Výhradní zprostředkování koupě této nemovitosti vám zajistí klidný a bezstarostný průběh celé transakce.
V případě zájmu o prohlídku či jakýchkoliv dotazů týkající se koupě této nemovitosti nás neváhejte kontaktovat na uvedeném telefonním čísle či prostřednictvím emailu.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZÁJEMCE NEPLATÍ PROVIZI
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Tlumačovská, Praha
ID
R290
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Olga Nikitina

Ing. Olga Nikitina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Praze.

Podobné nabídky