Prodej chaty, Třebíč, ZK Poušov I., 48 m2

ZK Poušov I., Třebíč


1 689 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 053 Kč /měs.

(nákup přímo od majitele, neplatíte provizi)


Regionální dodavatelé v Třebíči

Popis

CHATA PŘÍMO OD MAJITELE (V. Solich, 606 27 57 17)

PŘÍBĚH - letos na jaře jsme si pořídili chatu na skvělém místě s tím, že tu budeme trávit chvíle klidu, bude tu naše volnočasové útočiště. Chata byla lehce zanedbaná, stejně tak přilehlá zahrada. Pustili jsme se do renovace, na chatě trávili každý volný den několik měsíců, abychom ji co nejdříve zkrášlili k obrazu našemu. Mimo jiné jsme do chaty přivedli vodu z místní studny, udělali rozvody odpadu a vody, zavedli splachovací záchod, komplet jsme předělali podlahu, nechali položit dlažbu, chatu osadili novým el. pilířem, udělali revizi elektřiny, aby vše odpovídalo dnešním bezpečnostním nárokům. S chatou a zahradou máme další plány, ale třeba je už bude realizovat a babí léto si na chatě užije někdo jiný...?


LOKALITA - Třebíč - snad nejlepší místní zahrádkářská osada - Poušov I. Jste v přírodě, přičemž do centra města je to 5 min. autem. K řece 2 minuty chůze (možnost koupání, rybaření), avšak nejste v záplavové oblasti (jako např. Poušov II), velmi klidné prostředí. Oproti dalším chatovým osadám v Třebíči, Poušov nebude "ovlivněn" stavbou městského okruhu z důvodu dostavby Dukovan.
Zahrada s chatou jsou v osobním vlastnictví, součástí prodeje je i podíl na všech příjezdových komunikacích (všechny zpevněné). Parkování je možné hned před chatou (pro několik aut), my jsme měli v plánu i vybudování parkovacího stání přímo u nás na zahradě (nerealizováno zatím).


CHATA stojí na betonových základech, má zastavěnou plochu 16 m2, užitnou plochu 48 m2, je podsklepená, má 2 NP. V 1. NP je chodba/veranda se vstupem do sklepa, dále pak obytná místnost s prostorem pro kuchyňku (ještě jsme nestihli dobudovat). Z obytné místnosti vedou dřevěné schody do 2. NP, kde je obytné podkroví/ložnice.
V chatě elektřina, pitná voda ze studny (sezónní vodovod, přes zimu se vypíná), splachovací záchod - svedeno do jímky. Topení je na tuhá paliva, v chatě jsou velmi zachovalá kamna, vhodná na topení i vaření.


ZAHRADA o velikosti 387 m2 je slunná, osázená stromy a keři (rybíz, angrešt atd.). Na zahradě je skleník, u chaty je krásný stinný prostor připravený pro stavbu pergoly, příp. vybudování terasy. Dále pak venkovní krb. Za chatou je dřevník a prostory pro uchování zahradního nářadí a techniky. Jako další zdroj vody pro zahradu slouží na pozemku vyvedená voda z řeky Jihlavy.


CENA - chatu prodáváme jako přímí majitelé, volejte tedy tel. 606 27 57 17. Nejnižší možná prodejní cena je 1 689 800 Kč. Na nákladech na převod a kupní smlouvu se podílí obě strany svou polovinou.
Chatu vážným zájemcům rádi ukážeme, volejte majitele napřímo tel. 606 27 57 17.

Cena
1 689 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nákup přímo od majitele, neplatíte provizi
Náklady na bydlení
1000 Kč/rok (voda) + spotřebovaná elektřina
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
ZK Poušov I., Třebíč
ID
2359
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
48 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
387 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Gabriela Kosová

Gabriela Kosová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Třebíči.

Podobné nabídky