Prodej rodinného domu, Větrný Jeníkov, 320 m2 (ID: 1574690)

Větrný Jeníkov


9 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 274 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Větrném Jeníkově

Popis

Luxusní samostatně stojící rodinný dům, postavený nově z původní stodoly (zbyly pouze základy a sklepy), dům postaven a rekonstruován v letech 2010 – 2022. 5 + kuchyňský kout, 2x sociální zařízení, podsklepený (technická místnost, sklad a posilovna), vytápění ústřední s deskovými radiátory, u francouzských dveří jsou tepelné rošty. Kotel je kombinovaný se zásobníkem teplé vody na zemní plyn, v obývací hale krbová vložka na dřevo s vyvedenými průduchy na teplý vzduch. Celková plocha – 1748 m2, zastavěná plocha – cca 300 m2. Kanalizace a vodovod jsou obecní, elektřina 400/230 V v mědi. Nachází se v klidné části městysu 4 km od dálnice D1, 12 km od Jihlavy a 13 km od Humpolce. Na zahradě velká stodola ve velmi dobrém stavu, možno uzpůsobit k různým účelům (podnikání, relax, sklady, vinárna, atd.), dále je na zahradě skleník a přístřešek na dřevo, velká zahrada s mnoha ovocnými stromy. V ceně domu zůstává kompletně vybavena kuchyňská linka a vestavěné skříně, ostatní po dohodě.

Vzhledem k poloze domu velmi atraktivní pro práci z domu, podnikání (kadeřnictví, masáže, kosmetický salon, menší lehká výroba, apod.).

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Větrný Jeníkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1748 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Plodík

Milan Plodík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Větrném Jeníkově.

Podobné nabídky