Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Beskydská, 411 m2

Beskydská, Nový Jičín - Žilina


16 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 78 586 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Jičíně

Popis

Hledáte bydlení v přírodě a přitom s výbornou dostupností do blízkého města? Bydlení, které Vám nabídne soukromí a pohodlí, díky svému nadstandardnímu vybavení?
V tom případě Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům na ul. Beskydská v Žilině u Nového Jičína.
Celková výměra pozemku činí 6 089 m2. Zastavěná plocha 254 m2.
Dispozice domu činí 5+kk. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, zádveří, garáž pro dva automobily, botník s komorou, technická místnost a vnitřní bazén se sprchovým koutem, samostatnou toaletou a prostorem připraveným na umístění sauny. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči - velká lednice amerického typu, myčka, indukční varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, fritéza. V předsíni jsou instalovány vestavné skříně. Také garáž nabízí velké množství úložného prostoru.
V patře naleznete tři ložnice, každou s vlastní šatnou, prostorný pokoj přímo nad bazénem, dvě koupelny (s vanou a sprchovými kouty), samostatnou toaletu a místnost, která může být využita jako další úložný prostor, knihovna apod.
Dům nabízí relax a pohodlí pro majitele, které je kombinované se soukromím a výbornou dostupností do města.
Terasa umístěná v soukromí mezi zelení, s přístupem přímo z bazénu a obývacího pokoje. Vnitřní vyhřívaný bazén s protipoudem, který je možné využívat celoročně. Parkování ve vytápěné garáži, která je propojená s domem. Klimatizace v celém domě. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn tepelným čerpadlem a kvalitními krbovými kamny.
Dům je napojen na veškeré IS - vodovodní řad, kanalizace, elektřina.
S veškerými podrobnějšími informacemi Vám ráda seznámím při prohlídce domu.
Žilina je místní část Nového Jičína, která je velice oblíbená s ohledem na svou dobrou dostupnost do Nového Jičína. Částí pravidelně projíždí MHD, které ocení především rodiny s dětmi.
S financováním nemovitosti Vám rádi poradíme a pomůžeme.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti.



Cena
16 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Beskydská, Nový Jičín - Žilina
ID
251
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
480 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
411 m2
Plocha nemovitosti
6082 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Markéta Huňková

Ing. Markéta Huňková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně.

Podobné nabídky