Prodej bytu 4+1, Domaželice, 129 m2

Domaželice


2 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 14 249 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Domaželicích

Popis

Nově pro vás mám v nabídce tento obrovský byt 4 + 1 o podlahové ploše 113 m². Nachází se ve 2. NP rodinného domu o dvou bytových jednotkách, v obci Domaželice na Přerovsku.

K bytu také náleží 2 garáže včetně skladovacího prostoru o celkové užitné ploše 160 m².

Spolu s bytem je současně možné užívat kotelnu, stodolu a jiné skladovací i technické prostory nebo část zahrady, která náleží k oběma bytům.

Nyní se pojďme podívat dovnitř. Do bytu se dostanete přes vstupní schodiště. Hned za dveřmi vás uvítá prostorná chodba a poté jednotlivé místnosti: kuchyň, která je spojená s balkónem o rozloze téměř 9 m² a orientovaná na „bystřickou“ stranu, dále spíž, koupelna s vanou, samostatné WC, obývací pokoj, ložnice a další dva velké neprůchozí pokoje.

Bytová jednotka byla zřízena nástavbou v roce 1981 a je napojena na veřejný vodovod (má ale i vlastní kopanou studnu), elektřinu, plyn, a navíc je možné využívat vlastní kotel na tuhá paliva či septik.

Rád bych ještě doplnil něco k samotné obci. Domaželice se nacházejí cca 10 minut jízdy autem od měst Přerov, Holešov i Bystřice pod Hostýnem. Zajímavostí je, že pro velké i malé milovníky koní je nedaleko k dispozici celoroční jezdecká stáj. Dále v malebné obci najdete několik obchodů s potravinami, autobusové zastávky, poštu, bohaté sportovní vyžití pro děti a nechybí ani mateřská a základní škola.

Můj telefon i e-mail dobře znáte. Jsem připraven si s vámi naplánovat osobní schůzku.

Na závěr nabízím ještě poslední informaci – a to možnost financování koupě tohoto bytu.

Potřebujete s ním pomoci? Pak je vám plně k dispozici naše skvělá hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let. Vždy vám zařídí to nejvýhodnější financování a podmínky šité na míru.

Michal Miško – Váš realiťák

Cena
2 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Domaželice
ID
1895
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
129 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Miško

Michal Miško

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Domaželicích.

Podobné nabídky