Prodej bytu 4+1, Beroun - Beroun-Město, Politických vězňů, 128 m2

Politických vězňů, Beroun-Město


9 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 44 321 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Berouně

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt o velikosti 4 + 1 v osobním vlastnictví v ulici Politických vězňů přímo v centru Berouna.
Jedná se o bytovou jednotku v bytovém domě, kde se v přízemí nachází komerční prostory, které v tuto chvíli slouží jako restaurace a oční optika.
Byt se nachází v 1. podlaží a je určen k celkové rekonstrukci. Byt má velkorysou celkovou podlahovou plochu 128 m2 a nabízí prostorné a světlé místnosti.
Do bytu se vstupuje ze schodiště širokými dvoukřídlými dveřmi, které zajistí pohodlné stěhování.
Byt se skládá z velmi prostorné chodby (20 m2), ze které se dostanete přímo do všech 4 obytných místností (29 m2, 21 m2, 24 m2 a 22 m2) a dále i do koupelny s WC a sprchovým koutem. Dále se zde nachází další samostatný WC a šatna, která je propojena s jedním z pokojů. Z chodby se dostaneme také na lodžii (4,5 m2), která směřuje do vnitrobloku. Největší z obytných místností sloužila i jako kuchyně, která je zde k dispozici, včetně sporáku a digestoře.
V obytných místnostech jsou na podlaze plovoucí podlahy, v chodbě, koupelně a na WC je dlažba.
Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost, jako jsou škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, supermarket a kompletní síť obchodů a služeb. MHD - zastávka je přímo před domem.
Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod.
Topení je zajištěno ústředním plynovým kotlem (nachází se v koupelně), který zaručuje efektivní a ekonomické vytápění. Telekomunikace jsou zajištěny telefonním a internetovým připojením a kabelové rozvody jsou k dispozici pro případné další rozšíření sítí.
Tato nemovitost nabízí atraktivní investiční příležitost s možností pronájmu a výhodnou polohou v centru Berouna. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. V případě potřeby hypotečního úvěru Vám naši specialisté nabídnou aktuálně nejlepší nabídku na trhu.

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Politických vězňů, Beroun-Město
ID
248-NP00693
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
128 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
278 m2
Podlahová plocha
128 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

MUDr. Michal Macas, MBA

MUDr. Michal Macas, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Berouně.

Podobné nabídky