Pronájem bytu 1+1, Brno, Absolonova, 35 m2

Absolonova, Brno


13 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na energie a služby 2.735,-Kč/měsíc pro 1 osobu (2. osoba + 920,-Kč), + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

K pronájmu nabízíme zrekonstruovaný byt o velikosti 1+1 s velkou lodžií, umístěný v 1. patře bytového domu v Brně – Komíně, na ulici Absolonova.
Celková podlahová plocha bytu činí 35 m2 (pokoj 17 m2, kuchyně 9 m2). Z kuchyně je přístupná lodžie o ploše 4,5 m2. Byt je slunný, orientován jižním směrem, s krásným výhledem do zeleně. K bytu náleží sklepní box (3 m2) a dále je možné využívat společnou dobře zajištěnou místnost pro uložení kol a kočárků a sušárnu.
Byt je po celkové rekonstrukci. Bylo vybudováno nové jádro, koupelna je vybavena sprchovým koutem 100 x 90 cm, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem, žebříkovým topením a toaletou. Je zde i prostor pro umístění pračky. V kuchyni je instalována moderní kuchyňská linka zn. IKEA s odvětranou potravinovou skříní a s vestavnými spotřebiči (sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří s uhlíkovými filtry a myčkou) a dále lednice s mrazákem. V pokoji je umístěna velká šatní skříň 260 x 260 cm, v předsíni věšáková stěna a zrcadlo. Byly provedeny nové rozvody elektřiny, nové omítky, položeny vinylové podlahy imitace betonu, instalovány obložkové vnitřní dveře a vstupní dveře, žaluzie a sítě v oknech. Do pokoje i kuchyně je zavedena kabeláž pro internet a televizi.
Bytový dům prošel revitalizací, byl zateplen obvodový plášť, jsou instalována nová plastová okna, nové stupačky, byly opraveny vstupy a chodby. Dům je situován v klidném místě, v okolí je plno obchodů, služeb a restaurací i přímá linka městské hromadné dopravy až do centra města na ul. Českou.
Kauce je ve výši měsíčního nájemného. Byt bude volný k nastěhování od 1.11.2024 a je zde možnost dlouhodobého nájmu.

Cena
13 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na energie a služby 2.735,-Kč/měsíc pro 1 osobu (2. osoba + 920,-Kč), + provize RK
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Absolonova, Brno
ID
00866-1
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Leona Šnajdarová

Mgr. Leona Šnajdarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky