Pronájem zemědělského objektu, Melč, 752 m2

Melč


19 990 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Melči

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zemědělský objekt o celkové ploše 752 m², původně sloužící jako sýpka. Budova ze 70. let je postavena z pálených cihel, střecha je pokryta trapézovým plechem a plánuje se její oprava. V přízemí je výška stropu 2,5 metru (pod překladem 2 metry), v 1. patře je výška 1,95 metru a světlá výška podkroví dosahuje 3,5 metru. Objekt je vybaven nákladovou rampou, což usnadňuje logistiku a manipulaci se zbožím. V současnosti není do objektu zavedena elektřina. Po dohodě s majitelem je však možné připojení jak na elektřinu, tak na vodu. Prostory jsou vhodné pro skladování, kovoobrábění či jiné podobné využití. Objekt bude před předáním kompletně vyklizen.

Obec Melč leží 15 km jihozápadně od Opavy a disponuje standardní občanskou vybaveností. Je zde poštovní úřad, obchody s potravinami, kulturní dům, zdravotnické středisko. Působí tu řada podnikatelských subjektů. Jsou to firmy, které se zabývají chovem skotu a drůbeže, stavební činností, malířstvím a natěračstvím apod.

Cena
19 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Melč
ID
1132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
752 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Monika Solawová

Bc. Monika Solawová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu zemědělských objektů v Melči.