Prodej vícegeneračního domu, Hořesedly, 695 m2 (ID: 1575214)

Hořesedly


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání v RK)


Regionální dodavatelé v Hořesedlech

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout v prodeji samostatně stojící dům v obci Hořesedly ve Středočeském kraji, okres Rakovník.

Dům je situován do tvaru L, nachází se ve středu obce Hořesedly.
Jedná se o z části podsklepený objekt s jedním nadzemním podlažím a s obytným podkrovím.
Objekt byl z části využíván jako restaurační zařízení s převažující obytnou částí jako penzion + restaurace, který byl roku 2005-2008 rekonstruován - nová střecha, plastová okna, rozvody.
I nyní je dům vhodný ke komerčnímu využití, je situován na dobrém místě v blízkosti hlavní komunikace ve směru Praha (výpadovka na Prahu). Díky výstavbě nové dálnice, která bude v průběhu roku 2024 zprovozněna, bude Praha dosažitelná do 25min. jízdy autem.

Pozemek domu je zastavěn tímto domem a přilehlým dvorem o velikosti cca 426m2.

Dům je připojen na vodovod a rozvod el. energie, kanalizace je svedena do žumpy, v místě je dále možnost napojení na plynovod, na pozemku je studna. Další příslušenství tvoří částečné oplocení zděným plotem, plotová vrata a částečné zpevnění dvora z cihelné dlažby.
Pozemek je rovinný, s výše uvedenými možnostmi napojení na inženýrské sítě, přístup je ze zpevněné komunikace.

V obci je přiměřená občanská vybavenost (školka, obchod, restaurace, praktický lékař, středisko pro volný čas, policie). Spojení je pouze autobusové.
Situovaný je cca 60 m od hlavní silnice procházející obcí.

Dispoziční řešení:

Obvodové stěny jsou zděné v tl. 45 až 60 cm.
1.p.p. sklepní- prostor technické podlaží
1.n.p. byt 2+1 s koupelnou společnou s WC se samostatným vstupem ze dvora v šikmo přistavěném křídle budovy, s výměrou podlahové plochy cca 92 m2.
Přízemí druhého křídla domu dříve fungovalo jako lokál, kuchyň. zařízení, sociální zařízení penzionu, nyní obytná část byt 2+1 + možnost vybudovat další byt.
Obytná podkroví nad částí restaurace, zbylá část využita jako půda, přichystána na výstavbu dalšího obytného prostoru/bytu.

Dispoziční přestavbou interiéru lze dům využívat opět ke komerčním účelům jako např. penzion, hospodu nebo se nabízí možnost přestavby na bytový dům s možností výstavby 5-ti bytových jednotek.

Doporučujeme prohlídku, nutno vidět.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na našeho realitního makléře. Rádi poradíme i s financováním.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání v RK
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Hořesedly
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
695 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
770 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Drlík

Martin Drlík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hořesedlech.

Tipy Realitymatu