Prodej rodinného domu, Chýně, Turonská, 125 m2

Turonská, Chýně


16 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 79 969 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chýni

Popis

Představujete si svoji budoucnost v designové nízkoenergetické novostavbě rodinného domu blízko hranic Hlavního města? Měl by být váš domov obklopen zelení a být na klidném místě? V tom případě je tato nemovitost přímo pro vás. Poskytne vám mimo již zmíněného i vkusné a komfortní bydlení, a to díky použití velmi kvalitních materiálů a vybavení.

Tento krajní řadový rodinný dům o dispozici 5+kk a podlahové ploše 125 m2 se nachází na pozemku o velikosti 299 m2 a je obklopen zelení. Samotný dům se rozkládá na dvou podlažích. Ve spodním podlaží se nachází z předsíně přístupný obývací pokoj s kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a WC, pracovna a prostorná technická místnost. Ve vrchním podlaží pak najdete 3 ložnice, šatnu a koupelnu s vanou, WC a bidetem. V exteriéru na vás čeká zastřešené parkovací stání pro 2 vozy, tak akorát velká zahrada a prostorná terasa. Celá nemovitost je ideálně orientovaná ke slunci. Obývací pokoj a ložnice směřují na jihozápad, boční část domu je na severozápad a čelní část, kde najdete pracovnu a ložnici, směřují na severovýchod.

Zahrada bude díky své orientaci na jihozápad zalitá sluncem průběžně po celý den. Aktuální majitelé ji navíc skvěle vybudovali, jelikož zde kromě krásného trávníku najdete i několik stromů a keřů, které dotváří soukromí.

Celou nemovitostí se prolíná čistý design - dřevěné podlahy a kvalitní povrchové materiály, vestavěné skříně a nábytek na míru, kuchyně disponuje kvalitními spotřebiči, koupelny s toaletou jsou vybaveny kvalitní sanitou a příjemné klima uvnitř domu po celý rok vám zajistí tepelné čerpadlo v kombinaci s předokeními žaluziemi. Díky zateplení, oknům s trojsklem a tepelnému čerpadlu je nemovitost energeticky efektivní - nízkonákladová.

Velkou finanční výhodou je možnost převzetí stávajícího hypotečního úvěru ve výši 6.100.000,-Kč za úrokovou sazbu 1,89% fix. 2029.

Chýně v posledních letech zažívá nebývalý rozvoj, kde mimo rezidenčních projektů vzniká i občanské vybavení v podobě supermarketů, školek, ale i nové železniční stanice směrem na Prahu. Největší výhodou tohoto domu je jeho umístění v zeleni a naprostém klidu, avšak pouhých pár minut autem od Prahy - Zličína, kde se nachází metro B. Z Chýně se můžete dopravit vlakem i autobusem, do centra města v závislosti na konkrétní oblasti za 30 minut autem, nebo kolem 50 minut MHD. Nakoupit si můžete v prodejně Billa, vzdálené 450 m (7 minut pěšky), nebo pražském Zličíně (12 min autem), v Rudné, nebo v Hostivici. Nákupní centrum Zličín nebo OC Šestka jsou co by kamenem dohodil, ať už MHD nebo autem. Pobočku pošty máte přímo v Chýni a v případě potřeby to nemáte daleko ani do Nemocnice Motol (16 min autem). Pro procházky či sport jsou vám k dispozici mnohé parky a zelené plochy, jako park Hostivické rybníky, Divoká Šárka a spoustu dalšího.

Přijďte se podívat na prohlídku tohoto krásného domu, který se může stát vaším vysněným domovem. Budu se na vás těšit!

Cena
16 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Turonská, Chýně
ID
13387
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
80 m2
Plocha nemovitosti
299 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování
Nízkoenergetický

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Petr

Ondřej Petr

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.

Podobné nabídky