Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Gorazdova, 129 m2

Gorazdova, Praha 2 - Nové Město


26 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 126 291 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nadčasové městské bydlení po unikátní a velmi precizní rekonstrukci se nachází v 3. nadzemním podlaží noblesně zrekonstruovaného secesního domu z počátku 20. století. Dům je situován v klidné jednosměrné ulici Nového Města, pár kroků od Vltavy a s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Dominantou bytu je prostorný a světlý obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem orientovaný na západ, s okny do ulice. Obě ložnice jsou orientovány na východ do klidného vnitrobloku a mají vlastní en-suite koupelny. Hlavní ložnice disponuje šatnou a druhá ložnice vestavěným šatníkem. Dispozici interiéru dále tvoří reprezentativní vstupní hala s onyxovou stěnou, technická místnost a toaleta pro hosty.

Design bytu je inspirován městským životem v západních metropolích a byl precizně navržen s důrazem na detaily, kvalitu a jedinečnost. Koupelny i pracovní deska kuchyňské linky jsou
obloženy italským mramorem s impregnací proti nečistotám. Na podlahy byly použité masivní dubové parkety v chevronovém vzoru. Elegantní a velmi žádoucí původní prvky interiérového designu z počátku 20. století byly nahrazeny precizními replikami špaletových oken, dveří ale i radiátorů a štukových stropů. Moderní kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Miele. Všechny pokoje včetně designových koupelen byly navrhnuty v sjednoceném stylu a barevném provedení. Byt dále disponuje vlastním plynovým kotlem Vaillant a sklepem standardní velikosti.

Jedinečná lokalita Nového Města nabízí snadnou dostupnost a bezprostřední blízkost obchodů, služeb, restaurací, kaváren, divadel, ale taky nábřeží Vltavy, historického centra a vyhlášených památek. Tramvajová zastávka Jiráskovo náměstí je 2 minuty chůze a stanice metra Karlovo Náměstí je vzdálena asi 5 minut chůze.

Cena
26 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Gorazdova, Praha 2 - Nové Město
ID
230397-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
129 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ievgenii Kolomiiets

Ievgenii Kolomiiets

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2.

Podobné nabídky